Andreea Antonescu, în lacrimi la America Express. Discuția emoționantă purtată cu Andreea Bălan: „A fost o încărcătură foarte puternică”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au avut o un moment emoționant la ultima ediție de la "America Express". Cele două foste soliste de la Andre au vorbit despre cum s-au înțeles cu tatăl Andreei Antonescu, care a fost managerul trupei.

24 ian. 2023, 11:51
Andreea Antonescu, în lacrimi la America Express. Discuția emoționantă purtată cu Andreea Bălan: „A fost o încărcătură foarte puternică”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-au adus aminte de vremurile demult apuse, în care ambele făceau parte din trupa Andre. Fostele colege de trupă și-au amintit și de cei din familie, după ce au văzut o imagine cu tatăl Andreei Antonescu și cu bunica Andreei Bălan.

„Ele sunt bunicile mele. Dar una dintre ele nu mai este printre noi”, a spus Andreea Bălan.

La rândul ei, Antonescu și-a pierdut tatăl, dar încearcă să-i păstreze amintirea vie, mai ales că bărbatul s-a stins din viață când erau certați.

„Am văzut poza tatălui meu. Nu mă așteptam o secundă la așa ceva. A fost o încărcătură foarte puternică”, a povestit Andreea Antonescu.

Citește și Andreea Antonescu, siluetă de fotomodel după ce a născut: „Nu contează că am 40 de ani, ce ar fi trebuit să arăt? Copilul la sânul meu gol?”

Și Andreea Bălan și-a adus aminte de tatăl colegei sale, care a fost managerul trupei lor. „El a fost managerul trupei și am călătorit împreună, am trăit împreună. Am stat împreună cu el”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Antonescu a trăit o perioadă foarte dificilă după ce tatăl ei a murit. Cântăreața a mărturisit că regretă că nu a avut ocazia să-i spună cât l-a iubit și că e recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Faptul că eu eram certată cu el în momentul acela…asta doare cel mai tare. De asta, de atunci am învățat să zic oricui care contează în viața mea. De multe ori, m-am tot gândit dacă el e mândru acolo unde e?”, a mai spus Andreea Antonescu.

Citește și Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. „Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!”

Tatăl cântăreței a murit în 2001, când trupa Andre se bucura de un succes fantastic. Deși el era cel care se ocupa de activitatea fetelor, Andreea Antonescu a mărturisit că nu au avut o relație apropiată și că atunci se cam certau tot timpul.