Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. „Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!” FOTO

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au trecut prin momente dificile la America Express - Drumul Aurului. Cele două artiste au fost supuse unei probe care le-a provocat un mare disconfort. Totul a putut fi urmărit în ediţia de marţi seară a show-ului transmis de Antena 1.

17 ian. 2023, 22:14
Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. „Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!” FOTO
Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. "Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!"

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. Aventura de pe Drumul Aurului nu este deloc ușoară pentru vedetele din competiție. În ediția a treia din America Express, echipele s-au întrecut pentru a se califica la următorul joc de amuletă din Mexic. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au trecut printr-un moment de panică, în timpul serii!

Citeşte şi: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

În timp ce se aflau în drum spre Irina Fodor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost informate de șoferiță că locul în se află este unul foarte periculos, lucru care a trezit în ele un sentiment de teamă. Deși cursa s-a încheiat pentru că deja trei echipa s-au calificat la lupta pentru amuletă, localnica nu a vrut să le dea jos din mașină pe concurente în zona respectivă. Mai mult decât atât, femeia a ținut să le ducă pe cele două într-un loc mai sigur pentru a-și căuta o gazdă. „Aici oamenii sunt împușcați în cap, pe stradă. Nu știi la ce să te aștepți, nu știi cine îți deschide ușa”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Citeşte şi: America Express – Drumul Aurului 2023 începe la Antena 1 cu o premieră maraton. Imagini inedite cu cele nouă perechi aflate la prima probă din concurs

Mai mult, echiepele de vedete au avut de îndeplinit, pentru fiecare avantaj, misiuni de foc într-un ritm infernal. În drumul spre mult râvnita imunitate, concurenții se vor întâlni cu… ruleta „deliciilor2 mexicane – jocul care îi va provoca să mănânce preparate precum scorpioni și larve de furnici! După această probă, Andreea Antonescu nu s-a abâinut şi a postat un mesaj pe Facebook. „Să mă ferească Dumnezeu și Maica Domnului să mai bag în gură așa ceva vreodată, în vecii vecilor! „, a scris vedeta referitor la această probă cu adevărat de foc.