Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Boala cruntă de care a suferit: „Făceam citostatice!”

Andreea Antonescu a dezvăluit că în copilărie a fost diagnosticată cu sindromul nefrotic mixt, o infecție a ambilor rinichi, iar medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire!

22 nov. 2021, 23:16
Andreea Antonescu, la un pas de moarte.  Boala cruntă de care a suferit: „Făceam citostatice!”
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Boala cruntă de care a suferit. Vedeta a reușit să depășească momentul critic, iar în prezent este mai sănătoasă ca oricând.

Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Boala cruntă de care a suferit

Vedeta a dezvăluit că medicii i-au descoperit boala pe când avea doar doi ani. A fost internată imediat la Spitalul Fundeni din Capitală, iar la momentul respectiv doctorii au fost rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Andreea Antonescu, dezvăluiri incendiare din intimitate. Bărbatul care a dat-o peste cap după ce a pozat în Playboy: „El câștigă”

„Când am fost micuță am fost foarte bolnavă, am suferit de un sindrom nefrotic mixt, e pentru prima oară când eu dezbat acest subiect. A fost o infecție la ambii rinichi, am fost internată în Fundeni la vârsta de 2 ani, am fost internată timp de 6 luni de zile, am prins acolo două Crăciunuri. Șansele ca eu să trăiesc eu minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama, pentru că ea mă iubea destul de tare”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a trecut prin clipe cumplite. Vedeta şi-a revenit cu greu: „A intrat peste mine în casă, cu un cuțit”

Andreea Antonescu a mai spus că s-a luat în calcul chiar transferul ei la un spital din Belgia, deși medicii de la Spitalul Fundeni i-au transmis tatălui că efortul financiar va fi în zadar. „Șansele mele de a supraviețuire erau minime, aveam acte făcute pentru a pleca în Belgia la tratamente, dar cu toate astea medicii de la Fundeni nu mi-au dat nici în altă țară șanse de supraviețuire. Făceam citostatice”, a mai spus Andreea Antonescu.