Andreea Antonescu, dezvăluiri incendiare din intimitate. Bărbatul care a dat-o peste cap după ce a pozat în Playboy: „El câștigă”

Andreea Antonescu a vorbit despre cel mai viril bărbat din viața ei, dar și despre fotbaliștii care au căutat-o după ce a pozat în Playboy.

22 oct. 2021, 09:08
Andreea Antonescu, dezvăluiri incendiare din intimitate. Bărbatul care a dat-o peste cap după ce a pozat în Playboy: „El câștigă”

Cântăreața Andreea Antonescu a fost întotdeauna lipsită de inhibiții, oferind întotdeauna răspunsuri pe măsură chiar și la cele mai incomode întrebări.

Vedeta a fost invitată în emisiunea online a lui Marius Manole, iar artista a fost rugată să dezvăluie care dintre partenerii ei a fost cel mai viril. Andreea Antonescu a recunoscut fără ezitare că norocosul este chiar Traian Spak.

“Având în vedere că am stat 14 ani cu Traian, el câștigă. Cu Iustin Paraschiv am fost doar cinci ani”, a răspuns Andreea Antonescu.

Andreea a povestit și cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Pe când artista avea 17 ani, publicația l-a contactat pe tatăl ei pentru a-i face o propunere celebrei fiice.

Inițial a ezitat, dar, cu trecerea timpului, s-a hotărât și a acceptat oferta. S-a interesat câți bani a cerut Loredana Groza și a cerut triplu.

Andreea Antonescu a pozat dezbrăcată în 2002, contra unei sume care valora, la momentul respectiv, cât două apartamente în Capitală.

Fratele artistei, revoltat că în scara blocului unde a coplilărit erau lipite pe pereți poze cu sora lui dezbrăcată, a întrerupt orice legătura cu aceasta.

“Frate-miu mi-a zis: până aici a fost. Spera într-o zi să mă mărit și să nu mai am numele ăsta. Încăpățânată cum sunt, mi-am păstrat numele chiar dacă m-am măritat”, a declarat cântăreața.

După apariția în Playboy, Andreea Antonescu a dezvăluit că a fost contactată de mai mulți fotbaliști, pe care i-a refuzat din start.

“Au început telefoanele de la fotbaliști. S-au terminat repede. Au fost diferențe de cultură, diferențe de înălțime. O copertă m-a făcut de la copil femeie. Mă întrebam, oare ce am făcut? Dar am rămas cea mai bine plătită, eu la 1,57, 42 de kilograme. Tot eu am rămas cea mai bine plătită. Mulțumesc lui Dumnezeu am rămas în istorie pentru chestia asta”, a mai precizat artista.

Andreea Antonescu a trecut prin clipe cumplite. Vedeta şi-a revenit cu greu: „A intrat peste mine în casă, cu un cuțit”

Cântăreața Andreea Antonescu a trecut prin clipe cumplite. Andreea Antonescu a trăit doar o adevărată dramă chiar în perioada în care se bucura de succesul răsunător al trupei Andre. Vedeta și-a deschis sufletul și a amintit de un incident traumatizant.

Aceasta era urmărită și amenințată de un bărbat care i-a dat foc la ușă, la garaj și la mașină. Ba mai mult într-o zi acesta a reușit să intre peste ea în casă și să o amenințe cu un cuțit. La vremea aceea, bruneta era doar o adolescentă și a avut noroc că în casă cu ea se afla și fostul ei iubit. Cazul a fost mediatizat la acea vreme și Andreea a cerut ajutorul Poliției. Dar nu aveau ce să îi facă mai mult decât să îl amendeze.

„Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal. A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă.

M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă pe care nebunu mi-o punea tot mie în poștă, să i-o plătesc. Într-un final am scăpat de el”, a spus Andreea Antonescu, invitată la podcast-ul cu Mincu și Maria Popovici.

Andreea Antonescu și Traian Spak anunțau în urmă cu doi ani de zile, divorțul. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate din cauza distanței. Chiar dacă Traian Spak și-ar dori să se împace, Andreea este sigură de decizia pe care a luat-o și nu vrea să dea înapoi.

„Nu doar una singură (n.red. discuții privind împăcarea), însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.