Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Ce dezvăluiri face despre relația cu iubitul ei: „Eu sunt mai de modă veche”

Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară, a născut tot o fetiță, și este tare bucuroasă de venirea noului membru în familie. Se iubește de ceva vreme cu Victor Vrânceanu, însă, abia acum a oferit detalii despre relație.

28 feb. 2023, 09:02

Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Artista trece printr-o perioadă diferită, grija ei numărul unu este bebelina, însă, și-a reluat și cariera muzicală. Relația cu tatăl fetiței, Victor Vrânceanu, merge foarte bine, dar nu au stabilit nimic privind căsătoria. Momentan, se focusează pe creștinarea micuței, care va avea loc la începutul verii, atunci când va veni în țară și Sienna, fiica ei cea mare, care locuiește în America, alături de tatăl său.

Citește și: Andreea Antonescu, siluetă de fotomodel după ce a născut: „Nu contează că am 40 de ani, ce ar fi trebuit să arăt? Copilul la sânul meu gol?”

Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale

Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală! După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere!

Botezul va avea loc la începutul verii, pentru că atunci are și Sienna vacanță și vrem să fim împreună la un asemenea eveniment. Am ales și nașii, încă dinainte de a se naște bebelina. Nu știu dacă voi rezista să nu cânt și eu, mai ales că la mai toate evenimentele prietenilor la care sunt invitată, fără excepție, mi se cere să și fac un program artistic… Măcar o piesă!

Am îmbrăcat de multe ori rochia de mireasă pentru diferite shooting-uri sau în prezentări de modă, dar nuntă până în acest moment nu am avut. Va urma!„, a declarat Andreea Antonescu, pentru Unica.ro.

Vedeta a mai mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț și s-a bucurat pentru ea când a aflat că va mai avea un copil. „Eu și Traian am rămas prieteni! S-a bucurat pentru mine când a aflat că sunt însărcinată, știind că-mi mai doresc un copil!