Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea. Comediantul a dat tot din casă: „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei”

Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea. Artista i-ar fi făcut avansuri comediantului, după ce a divorțat de Livia, veste care a șocat pe toată lumea, pentru că nu se știau problemele de cuplu ale celor doi. Însă, se pare jumătatea trupei Andre aflase de situația în care se afla câștigătorul America Express și a încercat să-l consoleze.

07 sept. 2023, 15:56
Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea. Comediantul a dat tot din casă: „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei”
Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea

Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea. Vedeta s-a apropiat de comediant și au început să se converseze, chiar și noaptea, lucru care nu i-a displăcut fostului co-prezentator de la Xtra Night Show. Cei doi ar fi ajuns să flirteze, iar Bordea a fost tentat în primă fază, dar a renunțat când observat că artista vorbea urât despre fostul ei iubit și tatăl mezinei sale, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea

Cătălin Bordea le-ar fi dezvăluit totul apropiaților despre situația cu Andreea Antonescu. „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…

Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi spus Cătălin Bordea, potrivit Click.ro.

Citește și: Livia, prinsă „în flagrant” cu cel mai bun prieten al lui Bordea. Imaginile în care bruneta se sărută pasional cu un celebru cântăreț, cu care și-ar fi înșelat soțul

Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia

Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cântăreața a primit foarte multe mulțumiri din partea comedianților, aceștia din urmă mărturisind că vedeta le-a fost alături în momentele dificile, atât în cadrul emisiunii, cât și ulterior.

Cătălin Bordea: Eu trebuie să îți mai mulțumesc, în același timp, pentru că ai fost alături de mine și în perioada asta care încă nu s-a terminat.

Nelu Cortea: Ce perioadă, iartă-mă, despre ce vorbim?

Cătălin Bordea: „Dinvonț”, „dinconț”( n. r.: divorț). Cum se numește ăla când te lua soția? 

Andreea Antonescu: Lecție de viață!(…) Da, știi că am făcut-o cu tot sufletul și nu mă așteptam vreodată ca tu să vrei să menționezi chestia asta la voi în podcast și apreciez la maximum.

Știi că indiferent de orice, am fost acolo pentru că am simțit să fiu acolo și știu cât de grele sunt anumite perioade din viața fiecăruia… și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine, mai ales atunci.

Am ales tocmai datorită chimiei care a fost între noi și a faptului că am descoperit că sunteți niște oameni foarte buni.  Am ales să fiu acolo, un umăr pe care să te poți sprijini dacă ai nevoie!