Livia, prinsă „în flagrant” cu cel mai bun prieten al lui Bordea. Imaginile în care bruneta se sărută pasional cu un celebru cântăreț, cu care și-ar fi înșelat soțul

Livia, prinsă "în flagrant" cu cel mai bun prieten al lui Bordea. Câștigătorul celui mai recent sezon America Express și soția lui au divorțat după nouă ani de căsătorie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece niciunul nu dădea semne că relația lor nu ar mai fi funcționat.

05 sept. 2023, 21:09
Livia, prinsă „în flagrant” cu cel mai bun prieten al lui Bordea. Imaginile în care bruneta se sărută pasional cu un celebru cântăreț, cu care și-ar fi înșelat soțul

Livia, prinsă „în flagrant” cu cel mai bun prieten al lui Bordea. Dacă până acum nu s-a știut cine este bărbatul care i-a distrus căsnicia comediantului, ei bine, tot adevărul a ieșit la iveală. Bruneta trăiește o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Spike, un apropiat al familiei Bordea.

Citește și: Cine este femeia care l-a consolat pe Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Îți mulțumesc, mi-ai transmis o energie foarte bună”

Livia, prinsă „în flagrant” cu cel mai bun prieten a lui Bordea

Spike a trăit pentru mult timp o idilă alături de Simona Maican, un fel de sosie a Liviei, dar și bună prietenă cu aceasta. Erau atât de apropiate încât Simona i-a fost domnișoară de onoare Liviei, iar Spike cavaler de onoare pentru Cătălin Bordea, la nunta acestora de acum patru ani.

Livia s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike, în vara anului 2021. Încă de atunci, pe social media, au tot apărut poze cu patrulaterul amoros: Bordea & Livia – Spike & Simona Maican. Petrecând timp împreună, cântărețul și soția lui Bordea s-au apropiat, potrivit Cancan.ro, care a publicat imaginile cu noul cuplu, în timp ce se sărută pasional.

Cu ce se ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

Spre deosebire de atunci când era căsătorită cu juratul de la iUmor, Livia nu mai conduce o mașină de 20.000 de euro, ci un bolid de lux, care costă nu mai puțin de 100.000 de euro.

Livia, care a în trecut a lucrat ca stewardesă pentru o companie străină, fapt ce i-a permis să locuiască mult timp în Dubai, și-a găsit încă dinainte să semneze actele de divorț un job care pare să-i aducă mulți bani în cont.

Mai exact, s-a angajat ca și PR pentru Spike, Andia și mulți alți artiști cunoscuți de la noi din țară. De menționat este că înainte, ea se ocupa și de clubul de comedie la care Cătălin Bordea este acționar.