Andreea Bălan, APEL DISPERAT pe Facebook: „Andreea are o formă rară de cancer”

Însărcinată pentru a doua oară, Andreea Bălan a făcut un apel disperat pentru ca o tânără mămică diagnosticată cu o boală rară să fie salvată din ghearele morții. Și, ulterior, aceasta să se întoarcă acasă, la cei doi îngerași pe care îi are cu soțul care o iubește enorm și care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să o ajute pe mama copiilor săi.

20 nov. 2018, 13:41

Andreea Mariana Stoica, o mămică de doar 19 ani, are nevoie urgentă de bani ca să meargă la un tratament costisitor în Turcia, scrie cancan.ro. Anul trecut, pe când era însărcinată cu al doilea copil, tinerei i-a apărut o gâlmă pe brută și a primit o veste teribilă din partea medicilor. În urma analizelor, ea a aflat că are o formă rară de cancer la glanda suprarenală, care este foarte agresivă. În ciuda tuturor eforturilor făcute atât de medicii din Anglia, unde a plecat în 2013 împreună cu familia, cât și de cei din România, maladia a avansat și are metastaze la ficat de gradul IV.

Citeşte şi Andreea Raicu a recunoscut ceea ce bănuia toată lumea. „Îmi era ruşine de cum mă simţeam”

În prezent, mama unui copil de un an și cinci luni, altul de 3 ani se află internată într-un spital din Londra, unde urmează un tratament în timp ce rudele și prietenii fac eforturi ca să strângă banii de care au nevoie să o mute la o clinică din Turcia. Andreea Bălan i-a aflat drama și a făcut un apel emoționant pe pe o rețea de socializare, unde a postat și o poză cu aceasta.

„Haideți, vă rog mult, să o ajutăm pe Andreea! Are mare nevoie de noi!”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook, unde a distribuit povestea tinerei mămici.