Andreea Bălan a confirmat DIVORŢUL de George Burcea. „Ceea ce a scris presa este adevărat”

Cântăreaţa Andreea Bălan a confirmat divorţul de actorul George Burcea prin intermediul unei postări de pe contul personal de Instagram. Artista a mărturisit faptul că tot ce a fost scris în presă este adevărat, iar Ella şi Clara trebuie protejate.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 10:31
Andreea Bălan a confirmat DIVORŢUL de George Burcea. „Ceea ce a scris presa este adevărat”

Andreea Bălan a recunoscut faptul că trece prin momente delicate şi doreşte să le protejeze pe cele două fiice, Ella şi Clara. În plus, aceasta a confirmat că tot ce a fost scris în presă este adevărat.

Citeşte şi: Andreea Bălan, UMILITĂ! George Burcea, fotografiat cu altă femeie FOTO

„Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB”, a confirmat Andreea Bălan.
 

George Burcea, prins drogat la volan

Citeşte şi: Andreea Bălan, primele reacţii despre relaţia cu soţul ei, George Burcea: „Aici nu mai e vorba de un stop cardiac”

Momente cumplite pentru Andreea Bălan! Soţul vedetei, George Burcea, a fost prins drogat la volan. Artistul a fost testat de polițiști, care susțin că el ar fi consumat cocaină, potrivit click.ro.

Soţul Andreei Bălan s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Poliţiştii rutieri l-au prins drogat la volan. Aparatul etilotest a arătat că acesa se afla sub influenţa cocainei. Mai mult decât atât, George Burcea a fost oprit special de către autorităţi, acesta fiind filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator de mai mult timp. Actorul a fost nevoit să îşi lase maşina în stradă.

George Burcea nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat. În tot acest timp, Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Aceasta a vorbit zilele trecute despre un posibil divorţ, dând de înţeles că actorul este cel vinovat de faptul că relaţia nu mai funcţionează.