Andreea Bălan a dat vestea pe aeroport după ce s-a întâlnit cu Victor Cornea, iubitul ei: „Nu credeam și nu visam că vom ajunge aici”

Andreea Bălan a dat vestea de ultim moment după ce s-a întâlnit cu Victor Cornea, iubitul ei, jucător de tenis în vârstă de 30 de ani, pe aeroportul din Brisbane, Australia.

04 ian. 2024, 09:37
Andreea Bălan a dat vestea pe aeroport după ce s-a întâlnit cu Victor Cornea, iubitul ei: „Nu credeam și nu visam că vom ajunge aici”
Ce secret i-a dezvăluit Victor Cornea celebrei sale iubite chiar de la prima întâlnire. Andreea Bălan nu a fost deloc surprinsă: „A fost decisiv pentru relație”

Andreea Bălan a dezvăluit că se află pentru prima dată în Australia, acolo unde a mers pentru a-l susține pe Victor Cornea, iubitul ei, jucător de tenis. Sportivul se află de mai multe zile în această locație, întrucât a participat în proba de dublu de la turneul desfășurat în această perioadă în orașul australian, premergător celui de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, fiind însă, din păcate pentru el, deja eliminat de la Brisbane.

Jorge o face praf pe Andreea Bălan! Ce părere are despre abilitățile ei muzicale: „Acum aștept mesaj de la ea”

Cunoscuta cântăreață, în prezent în vârstă de 39 de ani, anunțase în urmă cu doar câteva zile că i se va alătura iubitului ei la Antipozi, iar acum acest moment s-a produs și a generat o mare bucurie pentru Andreea Bălan, întrucât ea a dezvăluit că este pentru prima dată când se află în această zonă a lumii.

„Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici”, a transmis ea pe Facebook, acolo unde a postat și un clip video în care a fost surprins momentul revederii cu Victor Cornea.

Cel mai probabil, cei doi vor rămâne în Australia până când se va încheia primul Grand Slam al acestui an, adică până la finalul lunii ianuarie, existând posibilitatea ca ei să asiste împreună la diferite meciuri de la Australian Open, după ce Victor Cornea va fi eliminat din competiție.

Recent, înainte de Sărbători, Andreea Bălan a povestit cum s-a cunoscut cu Victor Cornea și cum a ajuns să fie implicată într-o relație de tip amoros cu acesta.

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine, va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan, în culmea fericirii. Artista și Victor Cornea se pregătesc de plecare: ”Abia aștept”

Sper să fie și el (nr. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație. Pentru că era important, era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel și a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a spus ea, la Antena Stars.