Andreea Bălan a dezvăluit clauza secretă din contractul prenupţial: „Dacă eu muream, George Burcea putea să vândă”

Andreea Bălan şi George Burcea se află în plin scandal, după ce au confirmat despărţirea. Atât vedeta, cât şi soţul ei, au rupt tăcerea şi făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea lor.

RomaniaTV.net
05 mart. 2020, 11:08
Andreea Bălan a dezvăluit clauza secretă din contractul prenupţial: „Dacă eu muream, George Burcea putea să vândă”

Cântăreaţa a confirmat că aproape tot ce s-a scris despre ei este adevărat, inclusiv faptul că au semnat contract prenupţial. Acest document are şi o clauză specială, pe lângă cea clasică şi anume, dacă Andreea Bălan păţeşte ceva şi îşi pierde viaţa, George Burcea poate beneficia de finanţele sale.

Dacă eu muream el putea să vândă o anumită proprietate pentru a întreține fetele. Pentru mine a fost foarte important să facem acest lucru. Da a existat un contract prenupțial și acesta stipulează ca dacă eu muream el putea beneficia de finanțele mele, iar dacă divorțam fiecare pleca cu ce a venit. 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, acum pot să vorbesc. A trecut o lună și acum lucrurile s-au clarificat, deși este tristă povestea”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

George Burcea, declaraţii bombă despre divorţul de Andreea Bălan

Poveste de Mãrtisor

– Dupã o perioada de 5 ani, am decis sã pun capãt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmãtorul lucru: vedeti-vã de gunoiul din propria viatã.

– Dacã nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetitii, platouri sau excursii.

– Dacã despre mine care sunt aici, in B, lângã copii, spuneti ca i-am abandonat, atunci ce parere aveti de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din tara sau si mai rãu, au intrat în puscãrie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneti?

– Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrintilor.

– Andreea m-a prezentat vouã, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun sot si mai ales tatã…..

„Poliţia a fost informată de Andreea”

– Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga”, a scris George Burcea pe pagina sa de Facebook. (Citeşte AICI mai departe)