Andreea Bălan a dezvăluit rețeta succesului. În ce mod face artista bani atunci când nu cântă: „Nu este o glumă”

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta a intrat în lumea muzicală, făcând furori, încă de la o vârsta foarte fragedă. Ea a reușit să se mențină zeci de ani pe scenă și este determinată să își păstreze locul în industrie. Totuși, din ce mai face Andreea Bălan bani atunci când nu cântă.

06 iun. 2023, 13:22
Andreea Bălan a dezvăluit rețeta succesului. În ce mod face artista bani atunci când nu cântă: „Nu este o glumă”
Andreea Bălan a dezvăluit rețeta succesului. În ce mod face artista bani atunci când nu cântă: „Nu este o glumă”

Andreea Bălan este o figură extrem de prezentă în showbiz-ul românesc, fiind una dintre cele mai longevive artiste de pe scena muzicală. Aceasa este, în prezent, mamă singură, dat fiind că a divorțat de George Burcea în urmă cu mai mult timp. Cântăreața este în plin scandal cu fostul soț, însă acest lucru nu o ține absolut deloc din treabă Ajunsă la vârsta de 38 de ani, aceasta spune cât se poate de transparent cum își câștigă banii, din care reușește să le întrețină pe fetițe, care locuiesc cu ea.

Citește și: George Burcea rupe cluburile, iar Andreea Bălan explodează și îl dă în judecată. Unde a petrecut actorul alături de Viviana Sposub

Andreea Bălan a explicat că este extrem de grijulie când vine vorba de bani și nu ratează nicio lună când vine vorba de a vira bani în conturile făcute special pentru fetițe. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit că își dorește ca micuțele ei să nu aibă niciodată griji în viață, așa că este foarte atentă când vine vorba de gestionarea banilor și de economii. Andreea a mai dezvăluit și cum își câștigă acești bani. Pe lângă concerte, aceasta obține venituri și din publicitate și televiziune.

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan într-o emisiune TV.

Cum se descurcă Andreea Bălan

Andreea Bălan nu se descurcă în totalitate singură. Aceasta a recunoscut că ea este cea care ia deciziile, mai ales când vine vorba de cariera ei, pentru că în 20 de ani a învățat să facă foarte multe lucruri. Totuși, ea are o echipă care o ajută să ducă toate lucrurile la bun sfârșit, într-un mod cât se poate de profesionist.

„Am o echipă, mă sfătuiesc cu cei de la casa de discuri, am un bun prieten Alex care mă ajută pe PR, dar și pe editare video, mai am o fată Karin care mă ajută tot așa pe YouTube, pe editare, dar știi cum e, eu centrez, eu dau cu capul. Adică eu sunt propriul manager pentru că am învățat de-a lungul anilor să fac chestia asta foarte bine. De multe ori îmi cer alții sfaturi mie și inevitabil, fără să vrei, înveți. De atâția ani, de 20 de ani, în domeniu, am învățat. Eu știu cel mai bine să mă managerizez pe mine”, ne-a dezvăluit Andreea Bălan.

Vedeta a admis că în ceea ce privește contractele și birocrația, preferă să îi lase pe specialiști să se ocupe de tot ce trebuie, pe de-o parte pentru că nu are răbdare și pe de altă parte pentru că se bazează pe abilitățile lor.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, din nou la cuțite. Actorul ar putea plăti daune morale în valoare de 50.000 de euro