George Burcea rupe cluburile, iar Andreea Bălan explodează și îl dă în judecată. Unde a petrecut actorul alături de Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au revenit în România, după mai multe luni petrecute în Statele Unite ale Americii. Cu toate că actorul are probleme mari cu fosta soție, Andreea Bălan, acesta încearcă să se bucure de viață. Iată cum au petrecut în club în weekend.

06 iun. 2023, 10:45
George Burcea rupe cluburile, iar Andreea Bălan explodează și îl dă în judecată. Unde a petrecut actorul alături de Viviana Sposub
George Burcea rupe cluburile, iar Andreea Bălan explodează și îl dă în judecată. Unde a petrecut actorul alături de Viviana Sposub

Cu toate că se află în plin scandal cu Andreea Bălan, George Burcea încearcă să trăiască o viață normală și liniștită. Acesta a revenit de curând în țară, din America, unde și-a petrecut ultimele luni, alături de iubita sa Viviana Sposub. Actorul însă are probleme mari cu fosta nevastă, cu care se pare că nu poate nicicum să cadă la pace. Totuși, George face eforturi să ducă o viață normală și, din când în când, să se mai și distreze. Probabil în încercarea de a uita de probleme, acesta a și-a luat iubita și a mers în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitală.

Citește și: George Burcea răbufnește în scandalul cu Andreea Bălan. Cum a răspuns acuzelor aruncate de artistă: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?”

După ce între Andreea Bălan și George Burcea părea că lucrurile s-au așezat, în perioada în care actorul era plecat în America, în interes profesional, războiul a început din nou. Potrivit Cancan, Andreea Bălan a fost nemulțumită de faptul că instanța o obligă să-i răspundă la telefon tatălui fiicelor sale, așa că a decis să facă ceva în acest sens. Cei doi se judecă într-un proces de calomnie care are la bază o postare făcută de fostul soț, potrivit căreia artista nu a îngrijit câinele corespunzător, după divorț.Cântăreața i-a deschis proces fostului soț, care nu s-a judecat nici până în ziua de azi, dosarul fiind mutat de la o instanță la alta. Artista cere daune morale de 50.000 de euro, pentru că postarea actorului i-ar fi afectat semnificativ imaginea.

George Bucrea a revenit în România

Acum, odată revenit în țară, George Burcea a încercat să „împace” pe toată lumea și a petrecut foarte mult timp cu fetițele, pe care nu le mai văzuse de foarte multă vreme. Totuși, acest lucru nu a părut suficient pentru cântăreața din trupa Andre, care l-a atacat din nou. În acest context, George încearcă să perstreze o mină optimistă și să se bucure de clipe petrecute de actuala sa iubită, Viviana Sposub, pe care a scos-o în club pentru o noapte de distracție.

Cei doi au stat nedespărțiți pe toată perioada în care au stat în club, s-au privit cu ochi dulci, au dansat și au socializat cu restul grupului cu care au ieșit în oraș. Când afirmăm că au stat nedezlipiți, ne referim inclusiv la faptul că acesta a condus-o inclusiv la baie pe actuala sa iubită. Acesta a aștptat cu calm și răbdare în fața ușii, până când Viviana a revenit în peisaj.

Fostul participant de la „Ferma” și fosta studentă de la SNSPA, respectiv la IMA, vor reveni în SUA peste câteva luni. S-au acomodat deja peste Ocean.

„George și Viviana vor rămâne în țară până spre finalul verii. Legal, el are dreptul să-și petreacă toată luna iulie cu fiicele sale. Abia așteaptă, nu vrea să piardă acest moment. Ei se vor întoarce însă în America, unde deja încearcă să-și facă un viitor în cinematografie și lucrează cu mai mulți agenți. În acest moment, chiar le merge foarte bine în Statele Unite”, a mai comentat sursa respectivă.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite, după ce actorul a obținut o ordonanță președințială: „Nu a plătit pensia alimentară de patru luni”