Andreea Bălan a flirtat în public cu un bărbat celebru: „Vrei să ne căsătorim?”

Andreea Bălan este singură și se bucură de viață alături de cele două fetițe ale ei, după divorțul de tatăl acestora.

21 dec. 2022, 11:53

Nimeni nu se aștepta ca Andreea Bălan să vorbească despre căsătorie, într-un timp atât de scurt de la divorțul de fostul soț. Aceasta și-a lăsat fanii cu gura căscată cu un gest făcut în mediul online. Cântăreața a schimbat câteva replici picante cu un bărbat celebru de la noi. Este vorba despre tânărul actor și om de radio, Radu Țibulca. Printre altele, acesta este și realizator de podcast-uri.

Radu a fost cel care a pornit discuția cu Andreea Bălan, punându-i o întrebare îndrăzneață pe Instagram, după ce artista a postat o fotografie în care se afla în vizită la Palatul Parlamentului.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre cel mai greu moment prin care a trecut: „Mă gândeam la cât de rău îmi e”

Cântăreața a părut surprinsă de propunerea pe care comediantul i-a făcut-o, dar i-a oferit un răspuns rapid.

„Vrei să ne căsătorim și să furăm împeună? Și după să divorțăm ca să înstrăinăm averea?!”, a întrebat Radu Țibulcă.

„Nuu, hai să fii tu Robin Hood și eu nu știu ce prințesă”, a răspuns Andreea.

Citește și: Calvarul prin care trece o celebră cântăreață de muzică populară: „De un an și ceva, nu mai am nici gust, nici miros!”

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a mai avut o relație, veste care a șocat pe toată lumea. Aceasta a fost împreună cu Tiberiu Argint, iar cei doi și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii privitorilor, chiar dacă au fost surprinși în diverse ipostaze. Cântăreața a evitat acest subiect.

După câteva luni, cei doi s-au despărțit, iar Andreea a fost văzută mai mult singură. Acum vedeta le are alături doar pe mama și pe fetițele ei, lăsând să se înțeleagă că nu prioritizează viața amoroasă în acest moment.