Calvarul prin care trece o celebră cântăreață de muzică populară: „De un an și ceva, nu mai am nici gust, nici miros!”

Cântăreața de muzică populară Ornela Pasăre se numără printre românii care au rămas fără gust și miros după infectarea cu SARS-CoV-2. Din păcate, efectele COVID sunt de lungă durată și persistă și acum, deși a trecut mai bine de un an de când s-a îmbolnăvit.

20 dec. 2022, 20:09
Calvarul prin care trece o celebră cântăreață de muzică populară: „De un an și ceva, nu mai am nici gust, nici miros!”

Deși a trecut un an de când a fost infectată cu SARS-CoV-2, Ornela Pasăre încă are probleme de sănătate și spune că nici acum nu și-a recăpătat gustul și mirosul.

Îndrăgita interpretă de muzică populară mărturisește că a consultat mai mulți medici specialiști și a făcut numeroase tratamente post-COVID, însă fără rezultat, astfel că artista mai are de așteptat până când viața ei va reveni la normal.

Citiți și: Ornela Păsăre, dezvăluiri despre Costi Ioniţă. Legătura neştiută dintre cei doi: „Aşa e viaţa omului”

„De un an și ceva, nu mai am nici gust, nici miros. De vreo lună, cam așa, am început să simt cât de cât dulce, amar, dar foarte vag. Am făcut și niște tratamente, acum să vedem.

Eu nu mă mai pot bucura de o floare, de niciun miros, de nicio mâncare. Mănânc, dar nu simt absolut nimic. La mine a trecut atâta timp, când trece un an și ceva și nu îți revine gustul și mirosul, îți pui deja un semn de întrebare. Este groaznic, eu când o să am din nou gust și miros, o să mi se pară un lux”, a declarat Ornela Pasăre, la Antena Stars.

Ornela Pasăre a primit un răspuns neplăcut de la medici, care i-au explicat că sunt pacienți cărora le-a revenit gustul și mirosul după doi ani de la COVID, drept urmare, sunt șanse mari ca artista să mai aibă și ea de așteptat încă un an de zile, conform fanatik.ro

Cu toate acestea, cântăreață de muzică populară este optimistă și speră în continuare că lucrurile vor reveni la normal într-un timp cât mai scurt.

Anul 2022 a fost unul bun pentru Ornela Pasăre, în sensul că și-a găsit sufletul pereche și este mai fericită ca niciodată.

După un mariaj eșuat, artista și-a găsit acum liniștea și spune că are o căsnicie fericită. Nunta a avut loc pe 7 noiembrie, iar marele eveniment a fost organizat în secret, departe de ochii curioșilor.

„M-am căsătorit! Cu acte în regulă, cununie în fața lui Dumnezeu, că altfel nu se putea. Sunt și eu fericită, cred că era și momentul. După atâția ani de așteptări, de nădejde în bunul Dumnezeu, de rugăciune, uite că minunile există. Mi-am cunoscut soțul la biserică. Anul acesta s-a întâmplat totul. La început noi am fost prieteni, iar între timp ne-am dat seama că suntem suflete pereche”, spunea Ornela Pasăre la Antena Stars.

Citiți și: Ornela Pasăre, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei: ,,E minunat când îți întâlnești sufletul pereche”