Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi. Gestul făcut de fetiţe pentru mama lor: „Am plâns aseară”

Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi. Vedeta urmează să plece la America Express, unde va face echipă cu Andreea Antonescu. Jumătatea blondă a trupei Andre s-a emoţionat foarte tare când a văzut ce cadou i-au făcut cele două fetiţe.

26 mai 2022, 10:23
Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi. Gestul făcut de fetiţe pentru mama lor: „Am plâns aseară”
Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi

Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi. Toți concurenții au început să se pregătească pentru aventura vieții lor încă de acum câteva săptămâni, însă noaptea trecută a fost ultima pe care au petrecut-o în patul lor. Artista a mărturisit că cele două fiice ale ei nu au neapărat o viziune extrem de clară asupra noțiunii timpului, așa că mama lor le-a promis că se va întoarce numaidecât acasă.

Citeşte şi: Mesajul transmis de Andreea Bălan, la o zi după ce a fost fotografiată cu noul iubit: „Încerc să fiu pregătită”

Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi

Înainte de a-și lua rămas bun de la cele două fiice ale sale, Andreea Bălan a primit o felicitare de la fiecare, iar cântăreața nu a mai putut rezista și a izbucnit în lacrimi. Vedetele sunt mai mult sau mai puțin pregătite pentru un drum lung și pentru o aventură pe măsură.

Peste mări și țări, peste oceane și văi, departe de casă, de fetițele noastre. Fetițele, fiind mici, nu au noțiunea timpului, am zis că lipsesc în principiu o lună, o lună și ceva. Au început să îmi spună ce cadouri să le aduc, în schimb Siena știe noțiunea timpului. Am plâns aseară, că mi-au făcut o felicitare”, a povestit Andreea Bălan, la Antena Stars.

Cu cine îşi lasă fetiţele

Cântăreaţa s-a asigurat că în perioada în care va fi plecată, programul celor două fiice ale sale, Ella și Clara, nu va suferi schimbări. „Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine. Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid.

Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.

Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult”, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.ro.


loading...
Partenerii noștri