Mesajul transmis de Andreea Bălan, la o zi după ce a fost fotografiată cu noul iubit: „Încerc să fiu pregătită”

Mesajul transmis de Andreea Bălan, la o zi după ce a fost fotografiată cu noul iubit. În urmă cu câteva zile, artista a fost surprinsă alături de un bărbat, în zona de nord a Capitalei. Gesturile de tandreţe dintre ei le-au trădat povestea de dragoste pe care au început-o.

24 mai 2022, 14:23
Mesajul transmis de Andreea Bălan, la o zi după ce a fost fotografiată cu noul iubit: „Încerc să fiu pregătită”
Mesajul transmis de Andreea Bălan

Mesajul transmis de Andreea Bălan, la o zi după ce a fost fotografiată cu noul iubit. Vedeta a trecut peste despărţirea de Tiberiu Argint şi şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat misterios. Cei doi au fost surprinşi în timp ce mergeau la cină. La restaurant, nu au lipsit atingerile intime şi săruturile.

Mesajul transmis de Andreea Bălan

Când toată lumea aşteaptă o reacţie din partea artistei, aceasta a postat pe rețelele de socializare un anunț special. Jumătatea trupei „Andre” va pleca, alături de Andreea Antonescu (39 de ani), peste hotare, la „America Express”, show-ul care va fi difuzat în toamna acestui an la Antena 1. Jurata de la „Te cunosc de undeva” se pregătește de marea plecare.

Plec în lume. În lumea mare plec, la mare depărtare, peste Ocean, în Guatemala, Columbia, Mexic. M-am gândit să fac o vizită cu un dolar pe zi și un rucsac în spate. Încerc să fiu pregătită. Cu anxietatea atât”, a spus Andreea Bălan pe Instastory.

Citeşte şi: Andreea Bălan, mesaj tranşant după anunţul divorţului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

George Burcea a declarat că fosta lui soție a refuzat să îi ofere câinele în grijă, după ce s-au separat. „Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stând la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către „proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu”, a transmis George Burcea pe Facebook.

Actorul a publicat mai multe imagini de acum ale câinelui, în comparaţie cu cele din trecut, pentru a scoate în evidenţă diferența de întreținere. „Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei / stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor.

Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii”, a mai scris George Burcea.