Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi în direct: Durerea mea este că mama lui Keo a ştiut de această relaţie

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea "Acces Direct", Andreea Bălan a făcut mărturisiri cumplite despre infidelitatea lui Keo, cel care i-a fost iubit şi care o înşela de un an.

07 mai 2014, 19:18
Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi în direct: Durerea mea este că mama lui Keo a ştiut de această relaţie

Andreea Bălan trece prin momente grele după despărţirea de Keo, cu care a avut o relaţie de nouă ani. Cântăreaţa a declarat că este total dezamăgită de faptul că mama lui Keo ştia de infidelitatea fiului ei, însă nu a făcut nimic ca să salveze relaţia pe care acesta o avea cu ea. Mai mult, Andreea Bălan considera că avea o legătură foarte apropiată cu mama fostului ei iubit.

Singura şi prima noastră vacanţă după 7 ani de relaţie a fost în America. Am vrut să-l iau pe Keo şi altădată cu mine în vacanţă, dar el îşi dorea să rămână aici ca să-şi vadă de relaţia cu fata aia. A dus-o la Geneva, la părinţii lui. Ei erau aici, eu eram aici şi el a dus-o la Geneva. Mi-a spus că se duce acolo la prieteni ca să intre în starea de tătic. Şi eu l-am crezut. Am crezut orbeşte tot ce mi-a spus. L-am crezut pentru că l-am iubit foarte mult… El şi-a dorit foarte mult ca vila noastră să fie duplex, deşi eu am avut dubii şi nu înţelegeam de ce”, a spus Andreea Bălan.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI: De cât timp o înşela Keo pe Andreea Bălan cu blonda Misty

Nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Să o plimbe cu maşina mea, să o aducă în casa mea. Detaliile sunt cele mai dureroase. Am văzut toate mesajele, toate convorbirile (cu amanta n.r.) şi mie îmi spunea că vrea un copil o zi da, alta nu. E dureros să trăiesc cu aşa ceva. La TV şi pe scenă îmi joc foarte bine rolurile. Mereu mi-au dorit un cămin, stabilitatea şi căldura unui cămin. Mama mea este şi ea şocată. Durerea mea este că mama lui a ştiut de această relaţie. M-a dezamăgit foarte tare, am ţinut mult la ea. Trebuia să îi spună. Am crezut că mă iubeşte. N-o să mai colaborăm, o să lucrez cu alţi artişti. Momentan noi nu vorbim. Nu mă aşteptam să se întâmple lucrurile acestea. Acum trebuie să o iau de la capăt. Cine ştie când voi avea un copil. Mi-am pierdut încrederea în oameni acum”, a mai spus artista.

Citeşte şi Andreea Antonescu a făcut DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre relaţia Andreei Bălan cu Keo