Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi şi cere ajutorul tuturor: „Nicoleta are nevoie de noi”

Andreea Bălan a fost înduioşată de povestea unei adolescente de 16 ani, care trece printr-o adevărată dramă. În vara anului trecut, după ce nu a mai suportat durerile de spate care i-au apărut Nicoleta Milea a mers la control, iar medicii i-au spus că are o boală mortală: sarcom – cancer osos.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 15:43

Potrivit cercetătorilor, sarcoamele sunt, în general, împărțite în tumori osoase și tumori ale țesutului moale, acestea din urmă fiind mult mai puțin frecvente. Ea a urmat tratamente și a suferit o operație dificilă la finalul anului trecut în Turcia, potrivit salveazaoinima.ro.

În urmă cu câteva zile, familia Nicoletei Milea a primit o veste cruntă, fata trebuie să urmeze un tratament care costă 151.000 de euro şi i-ar putea salva viaţa.

Andreea Bălan a distribuit şi ea postarea, rugându-şi prietenii virtuali să doneze pentru ca Nicoleta să rămână în viaţă. “Nicoleta are nevoie de noi”, este mesajul transmis de vedetă.

Puteți dona direct prin transfer bancar în următoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Andreea Bălan cântăreşte 49 de kilograme

Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și poate fi confundată ușor cu o adolescentă. Artista a ajuns să cântărească 49 de kilograme și a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari. Andreea Bălan arde caloriile pe scenă, dar are grijă și la alimentație.

Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină. Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport”, a povestit Andreea.