Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea: „Nu e prima dată când vine beat!”

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea revine. Jurata de la Te Cunosc de Undeva a mărturisit că tatăl fetițelor a consumat băuturi alcoolice și că a intrat în incinta locuinței, deși nu are acest drept, având un comportament neadecvat.

17 sept. 2022, 23:58
Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea: „Nu e prima dată când vine beat!”
Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru

Andreea Bălan a făcut publice câteva noi acuzații, ce îl vizează direct pe fostul ei soț.  Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți de aproximativ doi ani de zile, în urmă cu puțin timp pronunțându-se oficial și divorțul dintre cei doi. Sfârșitul relației acestora a fost urmat de diverse scandaluri, cunoscute la momentul respectiv de toată lumea. Totuși, se pare că nici acum nu a fost îngropată securea războiului între cei doi. Cea mai recentă postare făcută de celebra artistă pe rețelele de socializare i-a lăsat pe fani fără cuvinte, pentru că, în sfârșit, lucrurile păreau că s-au clarificat între ea și fostul ei soț. Andreea Bălan îi aduce astfel noi acuzații tatălui fetițelor sale, care ar fi venit „beat” să vină să le ia la el acasă, fiind rândul său să petreacă timp cu ele.

Iulia Vântur are un nou iubit, Salman Khan este istorie. Cine este bărbatul misterios, avem imaginile!
”Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a scris Andreea Bălan pe contul ei personal de Instagram.

Primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit: „Totul o să fie foarte discret”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat anul acesta, la începutul lunii martie, deși cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani. În urmă cu câteva luni, George Burcea a primit custodia comună a celor două fetițe pe care le are cu artista.

Andreea Bălan a mărturisit pe rețelele de socializare că va lupta în continuare pentru custodia exclusivă și pentru binele fetițelor ei, deoarece susține că fericirea micuțelor este tot ceea ce contează pentru ea.