Iulia Vântur are un nou iubit, Salman Khan este istorie. Cine este bărbatul misterios, avem imaginile!

Mihai Bendeac i-a propus Iuliei Vântur să fie Primă Doamnă după ce va candida el la preşedinţie atunci când va împlini 46 de ani, dar vedeta se pare că are deja un nou iubit în locul lui Salman Khan.

17 sept. 2022, 23:29

Iulia Vântur iubește din nou și este fericită în brațele unui bărbat, care, surpriză, nu este actorul Salman Khan. Într-o postare pe Facebook, Iulia i-a urat La mulți ani lui Ashley Rebello, postând și câteva fotografii în care apare în brațele acestuia. La mulți ani dragul meu @ashley_rebello 🤗❤️ ești un suflet minunat și îți doresc să te bucuri de fiecare moment al călătoriei tale, îți doresc să te simți întotdeauna iubit și apreciat, inspirat și fericit. Te iubesc, să ai ❤️ o explozie în acest an, i-a urat Iulia lui Ashley.

Cele mai mari provocări întâmpinate de Iulia Vântur odată cu plecarea în India. Motivul real pentru care a ales să plece atât de departe de casă: „M-am luptat cu mine”

Ashley Rebello este un cunoscut designer indian, care se ocupă și de ținutele lui Salman Khan, fostul iubit al Iuliei Vântur.

Iulia Vântur, surprinsă de un actor care îl joacă pe Salman Khan la „iUmor”: „M-am gândit că poate-poate, cine știe, chiar i-a venit în minte să vină”

Salman Khan a urcat pe scena „iUmor”, iar actrița a stat pe gânduri câteva clipe până să se asigure că acesta nu este, de fapt, iubitul său. Mama Iuliei, dar şi prietena din copilărie a vedetei i-au pregătit şi ele momente speciale actriţei, iar reacţia ei nu s-a lăsat mult aşteptată.

Cei patru jurați „iUmor” au fost extrem de surprinși când a fost prezentat primul invitat special al ediţiei – actorul de la Bollywood Salman Khan. „Îți dai seama că așa… îți trece prin minte: «Dar dacă….?». Și, da, pentru o secundă, m-am gândit că poate-poate, cine știe, chiar i-a venit în minte să vină!”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Iulia Vântur, imaginile virale de la Bollywood. Salman Khan, scene de amor cu altă femeie VIDEO
„După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu! Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!”, şi-a început actorul momentul savuros de roast, care s-a îndreptat apoi şi către Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Momentul în care Bendeac o cere de soţie în direct: VIDEO

Catinca Vântur, mama vedetei, și Liliana Bordeianu, prietena sa din copilărie, au venit și ele la „iUmor”, iar reacţia Iuliei nu a întârziat să apară. „Am copilărit împreună în Iași, într-un palat, la propriu! Actualul Palat Braunstein – de aceea, ne plăcea să ne jucăm de-a prințesele. Ei încă îi mai place, chiar dacă, în India, cele mai multe palate au doar parter și sunt din pânză. Voiam să ne găsim prințul, între timp, eu l-am găsit pe al meu, am și divorțat, Iulia încă îl mai caută!”, si-a început momentul Liliana Bordeianu, stârnind râsul în platoul „iUmor”.