Andreea Bălan adoptă un alt stil pentru premiera sezonului 20 de la ”Te cunosc de undeva”. Cum vrea să îi cucerească blondina pe telespectatori

Andreea Bălan este un nume sonor și nu mai are nevoie de nicio introducere. Cântăreața a fost plasată în atenția românilor mai ales după ce a intrat în juriul de la ”Te cunosc de undeva”. Cu ce surprize vine artista, află în rândurile de mai jos.

13 feb. 2024, 17:56
Andreea Bălan adoptă un alt stil pentru premiera sezonului 20 de la ”Te cunosc de undeva”. Cum vrea să îi cucerească blondina pe telespectatori

Andreea Bălan este un nume sonor și nu mai are nevoie de nicio introducere. Cântăreața a fost plasată în atenția românilor mai ales după ce a intrat în juriul de la Te cunosc de undeva.

Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat. Artista a ajuns singură în România

Emisiunea de la Antena 1 revine cu cel de-al 20-lea sezon, în această sâmbătă, de la ora 20.00! De data aceasta, printre cei cuprinși de magia transformărilor se va număra și Andreea Bălan.

„Am aşteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare Te cunosc de undeva! Şi pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă „transform” şi eu puţin, aşa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care punctează coregrafia.

Cele opt echipe care vor încânta telespectatorii

Opt echipe de artişti au spus ”Da” spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: „S-au aliniat planetele, pare ireal”

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de stări și emoții de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.