Andreea Bălan, COŞMAR fără SFÂRŞIT. Vedeta este nevoită să suporte A PATRA OPERAŢIE

Andreea Bălan a fost externată zilele trecute din clinica privată la care a născut și la care a suferit ultimele intervenții chirurgicale, dar veștile proaste nu au încetat să apară pentru cântăreață.

29 mart. 2019, 06:19
Andreea Bălan, COŞMAR fără SFÂRŞIT. Vedeta este nevoită să suporte A PATRA OPERAŢIE

Andreea Bălan va fi nevoită să suporte a patra intervenție chirurgicală, care, speră ea, va fi și ultima în acest caz.

Andreea Bălan, momente de cumpănă în spital: „Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie”

„Dacă totul merge bine, va mai avea o singură operație de suportat, una relativ simplă. Să sperăm că nu va mai trebui să mai meargă la clinică după acea operație decât pentru controale, dar nu are altă variantă, trebuie să se intervină chirurgical în zona respectivă pentru rezolvarea problemelor pe care le-a avut în ultimele săptămâni”, a dezvşluit o sursă pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan, momente teribile după a treia operaţie: „Daţi-mi morfină, că mor de durere”

Andreea Bălan suferă cumplit că, din cauza operațiilor pe care le-a avut, nu poate, practic, să se bucure de prezența fiicelor sale, ea fiind constrânsă de starea ei de sănătate și de recomandările medicilor să nu facă, în primul rând, efort și să încerce să sta departe de orice care ar putea să îi ridice șansele unei infecții post-operatorii-