Andreea Bălan, momente de cumpănă în spital: „Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie”

Andreea Bălan a trecut printr-o adevărată dramă după a doua naştere. A intrat în stop cardio-respirator, după care a fost nevoită să se opereze de două ori după ce s-a trezit într-o baltă de sânge din cauza hematoamelor care s-au format sub operaţia de cezariană.

RomaniaTV.net
26 mart. 2019, 04:07

Andreea Bălan s-a filmat în spital şi a povestit prin ce a trecut. Într-un filmuleţ urcat pe canalul său de Youtube, Andreea Bălan a povestit prin ce a trecut şi s-a filmat inclusiv pe patul de spital sau în sălile de aşteptare. Durerile au fost insuportabile şi le cerea asistentelor medicale să îi administreze morfină pentru a putea trece peste.

Andreea Bălan şi-a continuat povestirea de coşmar: “Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni.

Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom.

Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente.

Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a spus Andreea Bălan.


loading...