Andreea Bălan, dans la bară într-un club. Publicul a fost în DELIR – GALERIE FOTO

Andreea Bălan pare că a trecut peste despărţirea de Keo, mai ales de când a cunoscut un american care a făcut-o să privească viaţa cu alţi ochi. Cântăreaţa gustă viaţa mai mult ca niciodată, dovadă şi show-ul oferit într-un club din Bucureşti, la un eveniment monden.

01 iul. 2014, 11:03

Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată şi voia bună o face să fie extrem de dezinvoltă.

Andreea Bălan s-a fotografiat GOALĂ, în cadă FOTO

Prezentă recent la un eveniment monden desfăşurat într-un club din Bucureşti, Andreea Bălan nu a ezitat să ofere asistenţei un dans la bară, alături de dansatoarele angajate special pentru a întreţine atmosfera.

Andreea Bălan RADIAZĂ de fericire datorită noului său iubit. „Am avut petrecerea perfectă”

„Da, Am cu ce. Am dansat…. la petrecerea FHM”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, alături de câteva imagini inedite, pe care le puteţi vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

Andreea Bălan zâmbeşte din nou datorită iubitului american FOTO

Noul iubit al Andreei Bălan este un fost puşcaş marin, iar artista a vorbit pentru prima oară despre noul său iubit, un american pe care l-a cunoscut prin intermediul verişoarei sale Ligia, care este stabilită în SUA. „Mi-ar fi plăcut să stau mai mult în SUA, dar am concerte. O să mai plec în America. Eu am mai fost la New York, de data aceasta am cunoscut mai mulţi prieteni de-ai verişoarei mele Ligia. De ziua mea am fost la un bar, zgârie-nori. Ligia mi-a schimbat viaţa, mi-a făcut cunoştinţă cu o persoană specială. Este foarte bine, sunt foarte fericită, mă bucur că viaţa m-a răsplătit atât de repede. Sper să dureze, să-mi îndeplinesc visele. Mă bucur că după un eşec mi s-a schimbat viaţa atât de repede, sunt fericită. Îmi plac foarte multe lucruri la el. Cel mai important este că mă iubeşte pe mine, neştiind cine sunt eu. În Barcelona a fost dragoste la prima vedere, a existat atracţie din prima. Dacă există iubire, distanţa nu este o problemă”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Primele imagini cu IUBITUL Andreei Bălan. Uite în ce ipostază INTIMĂ s-au pozat FOTO