Andreea Bălan, DECIZIE RADICALĂ după a doua NAŞTERE. Cum a reacţionat soţul vedetei, actorul George Burcea

Andreea Bălan are o viață de familie foarte bine organizată. Vedeta a recunscut că toate planurile se fac "pe carnețel".

16 mai 2019, 16:26
Andreea Bălan, DECIZIE RADICALĂ după a doua NAŞTERE. Cum a reacţionat soţul vedetei, actorul George Burcea

Andreea Bălan a revenit pe scenă, chiar dacă a văzut moartea cu ochii după ce a născut a doua oară. Pe lângă concerte, are de pregătit un nou concept de show, de lansat un videoclip, dar și de mers la diverse emisiuni sau evenimente.

Veste BOMBĂ despre ANDREEA BĂLAN. S-a întâmplat la peste 2 LUNI de la PROBLEMELE de la A DOUA NAŞTERE

George Burcea, soţul cântăreşei, care este actor, are şi el multe colaborări, astfel că cei doi au stabilit cum să se organizeze, astfel încât întotdeauna acasă să rămână unul dintre ei, alături de cele două fetițe.

S-a aflat! Câţi bani a câştigat Andreea Bălan de la YouTube după ce s-a filmat în spital

„Să ai doi copii este foarte frumos, dar este și foarte greu, mai ales dacă nu ai ajutor. Noi o avem pe mama, avem și o bonă, dar întotdeauna trebuie să existe doi oameni, nu se poate ca un om să aibă grijă de ambele fetițe, pentru că e diferența mică de vârstă și când Ella vrea în parc, cealaltă, hop, trebuie să mănânce, fix în același timp! Când Ella vede că pitica mănâncă, atunci vrea și ea să iasă afară, să meargă în parc și trage de tine. Deci trebuie doi oameni constant care să aibă grijă de ele și trebuie să ne anunțăm unul pe altul când avem filmări sau evenimente și să ne programăm. Ne scriem în caiețel: „Uite, în ziua cutare, eu am chestia asta!”, iar el stă acasă. Sau mă anunță el: „Uite, trebuie să filmez ceva sau am o repetiție!” și atunci, stau eu acasă. Ne facem programul unul în funcție de celălalt. Bona nu e internă”, a declarat Andreea Bălan.