Andreea Bălan, DECIZIE-ŞOC după ce a fost la un pas de MOARTE. Ce se întâmplă cu cariera VEDETEI

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Artista a suferit un stop cardio-respirator, descoperind că are o afecțiune extrem de rară la naștere, având nevoie de o serie de intervenții chirurgicale menite să îi salveze viața.

18 apr. 2019, 17:53
Andreea Bălan, DECIZIE-ŞOC după ce a fost la un pas de MOARTE. Ce se întâmplă cu cariera VEDETEI

Andreea Bălan şi-a revenit suficient pentru a fi în forma necesară pentru a reveni pe scenă. Cântăreaţa a fost, de curând, la medic, pentru a vedea cum decurge recuperarea medicală, iar veștile sunt bune.

S-a aflat! Câţi bani a câştigat Andreea Bălan de la YouTube după ce s-a filmat în spital

„Ne-a sunat și ne-a spus clar: „Sunt niște vești fantastice. Revin pe scenă. Voi cânta încă din luna mai”! Era fericită până peste poate de veștile primite după ce a fost consultată de medici. Va reveni pe scenă cu câteva concerte în luna mai, prin țară, dar se pregătește intens cu noul show pentru evenimentul care va avea loc, în București, la Sala Palatului, în luna iunie. Oricum, arată foarte bine, și-a revenit fantastic și e tot timpul cu zâmbetul pe buze”, a spus una dintre amicele Andreei Bălan perntru Wowbiz.ro.

Andreea Bălan, PIERDERI URIAŞE din cauza problemelor de sănătate. CÂŢI BANI încasa vedeta pentru UN CONCERT

Andreea Bălan explica, acum câteva luni, pe blog ei, că revenirea cât mai rapidă pe scenă este necesară având în vedere că are cheltuieli suficient de mari încât să nu poată renunța la meseria pe care o are pentru o perioadă mai lungă de timp. Obligațiile ei financiare sunt mari, atât în familie, cât și față de restul angajaților ei, dansatoare profesioniste și restul echipei cu care merge la concerte.