Andreea Bălan, detalii despre relaţia cu Tiberiu Argint: „Ne iubim şi trăim lucruri frumoase împreună”

Andreea Bălan a vorbit despre relaţia cu Tiberiu Argint, după ce au fost într-o vacanţă în Dubai. Cântăreaţa a mărturisit că au fost cazați într-un loc superb, iar împreună au ales câteva locații memorabile pe care să le viziteze.

27 mai 2021, 09:31
Andreea Bălan, detalii despre relaţia cu Tiberiu Argint: „Ne iubim şi trăim lucruri frumoase împreună”
Andreea Bălan, detalii despre relaţia cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan, despre relaţia cu Tiberiu Argint. Vedeta spune că îşi doreşte să ţină relaţia departe de lumina reflectoarelor şi nu mai are de gând să procedeze așa cum a făcut-o în relaţiile anterioare. Recent, s-a bucurat de o vacanță de lux alături de iubitul ei, care a făcut-o să dea uitării toate supărările din trecut.

Citeşte şi: Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo, la 7 ani de la despărţire: „Am început să pun presiune pe el”

Andreea Bălan, despre relaţia cu Tiberiu Argint

Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună””, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Cei doi au făcut o grămadă de poze în Dubai, pe care le-au postat, apoi, pe conturile de socializare proprii. Îşi revarsă dragostea nu doar în viaţa reală, ci şi în social media, fiecare dintre ei lăsând comentarii la pozele celuilalt. Timp de un an de zile, și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii curioşilor.

Chiar dacă și acum s-au ferit să-și facă poze împreună, cei doi au împânzit conturile de Instagram cu imagini din aceeași locație, la care Andreea i-a comentat drăgăstos iubitului: „La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat!”, i-a scris Andreea lui Tiberiu Argint pe Instagram.

Iar după această vacanţă romantică în doi, ce marchează împlinirea unui an de relaţie, Andreea are de gând să-şi ia fiicele şi mama şi să plece în Egipt.

Nu au de gând să facă pasul decisiv

Andreea Bălan

şi Tiberiu Argint se iubesc, dar nu au de gând să ajungă prea curând în faţa altarului. Artista a explicat de ce a ales să-şi ţină relaţia departe de ochii curioşilor, dar şi de ce nu intenţionează să se mărite în viitorul apropiat.

Ultimii ani nu au fost cei mai uşori din viaţa Andreei. A fost la un pas de moarte după cea de-a doua naștere, când, în timpul cezarienei, a suferit un stop cardio-respirator. Complicaţiile grave i-au pus viaţa în pericol. Ulterior, a fost supusă la nu mai puţin de alte trei intervenţii chirurgicale. Şi ca şi cum problemele de sănătate nu ar fi fost de ajuns, artista a fost nevoită să facă faţă şi divorţului, dar și luptei pentru custodia copilului.