Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo, la 7 ani de la despărţire: „Am început să pun presiune pe el”

Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo, după şapte ani de la despărţire. Cei doi au avut o relaţie destul de lungă, de opt ani, însă totul s-a terminat cu mare scandal. Artista a recunoscut că l-a presat pe Keo să-și întemeieze o familie, însă, acesta se concentra doar pe carieră.

12 apr. 2021, 15:16
Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo, la 7 ani de la despărţire: „Am început să pun presiune pe el”
Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo

Andreea Bălan

rupe tăcerea despre Keo. „A venit următorul și mi-a luat mințile (Keo). Noi am început relația când eu aveam 21 de ani și am stat opt ani împreună. A fost cea mai lungă relație. Nu voiam la 22 de ani să îmi fac familie, dar mai târziu pe la 26, 27 atunci am început să pun presiuni pe el.

Pentru mine el a fost un stâlp, un stâlp pentru că am învățat foarte multe de la el, fiind mai mare decât mine cu 12 ani. El era foarte calm și mă calma, mă pondera. Doar că mai târziu mna… fiecare ne-am dezvoltat. Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii ăștia și dintr-o dată învățasem atât de multe lucruri de la el, încât ajunsesem la 27 de ani să pun presiune, să vreau familie, să vreau casă”, a spus Andreea Bălan.

Citeşte şi: Andreea Bălan, dezvăluiri despre stopul cardiac: „Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață”

Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo

Cântăreaţa a fost extrem de rănită, când a aflat că iubitul ei o înşela, însă, a reuşit să îl  ierte. Andreea Bălan a mărturisit că a fost ajutată foarte mult de Keo, iar acesta o susținea necondiționat în cariera sa, ba chiar a contribuit la dezvoltarea ei.

Chiar dacă el a greșit la final eu nu îi șterg cu buretele toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine. Adică a făcut niște lucruri frumoase: albume, piese, idei, clipuri. Adică el m-a susținut, unele concepte de show el mi le-a găsit. M-a susținut foarte mult. Eu am crescut foarte mult ca artist lângă el”, a mai spus Andreea Bălan la Podcast-ul lui Măruţă.