Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie după divorţul de George Burcea. „Ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?” VIDEO

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit în 2020, dar divorţul a fost oficializat abia în acest an. Dacă actorul şi-a refăcut rapid viaţa, alături de Viviana Sposub, cântăreaţa a avut parte de câteva relaţii care au eşuat destul de repede.

15 nov. 2022, 09:03
Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie după divorţul de George Burcea. „Ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?” VIDEO
Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie după divorţul de George Burcea. "Ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?"

Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie după divorţul de George Burcea. Artista a fost invitată la podcast-ul lui Radu Ţibulcă, acolo unde a explicat de ce este greu să aibă o relaţie serioasă.

Citeşte şi: Primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit: „Totul o să fie foarte discret”

„Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv? La un moment dat, peste un an, doi, şapte, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fiicele mele în casă, păi, trebuie să fie un exemplu pentru ele! Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu! Faţă de un tată care vede copiii când îi vede şi nu locuişte cu ei”, a declarat Andreea Bălan.

Citeşte şi: Andreea Bălan oferă detalii despre cum împarte custodia copiilor cu George Burcea: „Mulţi nu au înţeles despre ce este vorba”

@radutibulca Andreea Bălan despre refacerea vieții persoanle #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp #andreeabalan ♬ sunet original – Radu Țibulcă

„După ce te desparţi de tatăl copiilor, o femeie cu copii îşi reface mai greu viaţa, decât tatăl copiilor! Copiii sunt la tine, la mamă, iar ca tu să-ţi faci o altă relaţie e mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu tot, cu mamă, cu copii, cu bone, cu tot ce ai tu… şi e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să şi-l asume, care te iubeşte cu adevărat! Evident că durează acest proces. Nu este la fel de uşor precum tatăl… vorbesc la modul general acum… în general taţii pleacă, se duc, văd copiii un week-end, două, trei… îşi refac  viaţa mai uşor. Copiii la tată vin în vizită şi e mai uşor! Am decis să nu mai expun încercările mele presei, pentru că după aia iar… păi, a fost cu ăla şi n-a mers!”, a mai spus Andreea Bălan.

@radutibulca Andreea Bălan despre o nouă relație #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp ♬ sunet original – Radu Țibulcă