Andreea Bălan oferă detalii despre cum împarte custodia copiilor cu George Burcea: „Mulţi nu au înţeles despre ce este vorba”

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a încheiat definitiv anul acesta. După mult timp, artista a decis să pună capăt speculațiilor legate de faptul că a vrut în trecut să îi „taie” accesul la cele doua fete, fostului ei soț.

01 iun. 2022, 11:13
Andreea Bălan oferă detalii despre cum împarte custodia copiilor cu George Burcea: „Mulţi nu au înţeles despre ce este vorba”

Artista spune nu a avut niciodată intenția să-l decadă din drepturile părintești deși nu a renunțat nici acum la custodia exclusivă.

Andreea Bălan spune că nu a vrut niciodată să „îi fure” copiii lui George Burcea

Acum, în procesul de custodie urmează apelul. Deși își dorește ca George Burcea să își petreacă timp cu cele două fete pe care le au împreună, Andreea Bălan nu renunță la custodia exclusivă și pensia alimentară retroactivă.

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu la America Express. Cum au fost fotografiate

„Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi.

Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă”, a declarat Andreea Bălan, pentru viva. 

Mai mult decât atât, Andreea Bălăn a precizat că nu consideră că divorțul de George Burcea este un eșec în viața ei, ba din contră.

„Reprezintă o situaţie prin care am trecut, la fel ca alte situaţii din care am învăţat. Nu privesc divorţul ca pe un eşec. Este doar o situaţie prin care trec mulţi oameni şi care poate fi firească dacă nu te înţelegi cu persoana cu care te-ai căsătorit”, a mai spus artista.

Fosta membră Andre are un nou iubit

Andreea Bălan are un nou iubit pe care nu îl mai ascunde de ochii lumii. Cântăreața a fost surprinsă alături de tânărul misterios, în zona de nord a Capitalei.

Deși tânărul, cel puțin la prima vedere, nnu pare să aibă ceva în comun cu foștii parteneri ai cântăreței, cu siguranță i-a picat cu tronc, drept dovadă, cât timp s-au aflat în public, blondina nu s-a deslipit de el.

Brunet și aparent mai tânăr decât ea, noul partener de viața al Andreei Bălan, căruia nu i s-a aflat încă identitatea, pare să îi împărtășească sentimentele până la capăt.

Citește și: Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi. Gestul făcut de fetiţe pentru mama lor: „Am plâns aseară”

Distracția celor doi amorezi a durat până la două dimineața, atunci când au ieșit din club, ținându-se strâns de mână. Dar, atunci când ajung pe alee, lângă lacul Herăstrău, își dau drumul la mână și merg unul decât celălalt.