Andreea Bălan face noi dezvăluiri: „S-a întâmplat după stopul cardiac, apoi după divorț”

Andreea Bălan face noi dezvăluiri despre cum a reuşit să gestioneze episoadele dificile din viaţa ei, unul dintre ele fiind momentul când a suferit un stop cardiac. Artista mărturiseşte că în acest moment este foarte liniştită.

28 oct. 2022, 08:26
Andreea Bălan face noi dezvăluiri: „S-a întâmplat după stopul cardiac, apoi după divorț”
Andreea Bălan face noi dezvăluiri

Andreea Bălan face noi dezvăluiri. Blondina a trecut, pe rând, pe lângă moarte la operația de cezariană a Clarei, cea de-a doua fetiță. Ulterior, artista și George Burcea s-au războit timp de doi ani în instanță după intentarea divorțului.

Citeşte şi: George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Ce reclamă artista şi ce pedeapsă riscă fostul ei soţ

Andreea Bălan face noi dezvăluiri

Acum, jurata de la „Te cunosc de undeva!” se declară liniștită, cu un „corason” pregătit să facă față noilor provocări. „Corasonul? E bine corasonul! Pentru că important e să fii tu bine cu tine, să ai ‘self-love’ și încredere în tine și toate în jurul tău se așază. Dar asta e o înțelepciune pe care o atingem mai târziu în viață. 

Anul trecut și anul acesta, cel mai mult. Adică lucram cu mine, doar că după stopul cardiac, apoi după divorț și apoi în ultimii ani, cam așa. Iubirea de sine nu vine imediat, trebuie să lucrezi cu tine, e un proces mai lung.

Și nu neapărat ‘self-love’, ci bucuria de a trăi, de a lua fiecare lucru mărunt și a te bucura de tot ceea ce ai primit și tot ceea ce ți-a dat Universul.

Da, asta se întâmplă când ești mai tânăr, când încă nu ai așa multă experiență de viață, până în 30 de ani, se întâmplă. Și cred că mulți trec prin aceste sentimente, dar după aceea înaintezi în viață și începi să relativizezi și să îți dai seama că nu mai trebuie să te stresezi din orice.

Și că trebuie să le iei așa mai ușor, mai cu calm și să mai privești și partea plină a paharului. Și fiecare experiență mai puțin plăcută să îi schimbi un pic perspectiva și să o privești altfel. Și atunci parcă nu e așa de grav!„, a declarat Andreea Bălan, pentru Cancan.ro.