George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Ce reclamă artista şi ce pedeapsă riscă fostul ei soţ

George Burcea va ajunge din nou în fața instanței, după ce fosta sa soţie, Andreea Bălan, l-a dat în judecată pentru calomnie. Cântăreaţa susţine că este victima unor minciuni pe care actorul le lansează în spaţiul public.

22 sept. 2022, 09:10
George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Ce reclamă artista şi ce pedeapsă riscă fostul ei soţ

George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Cântăreaţa a depus acum câteva zile o cererea de chemare în judecată împotriva lui George Burcea, în care a solicitat ca instanța să ia măsuri urgente cu privire la mai multe afirmații publice ale actorului care i-ar afecta imaginea. De asemenea, artista cere ca fostul ei soţ să şteargă anumite postări de pe reţelele sociale şi să fie obligat de magistrați să achite toate cheltuielile de judecată.

Citeşte şi: Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om beat?”

Conform SpyNews, una din postările reclamate de Andreea Bălan este cea în care George Burcea susținea că labradorul familiei ar fi fost maltratat de artistă. „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui, să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, a spus, la acea vreme, Andreea Bălan.

Citeşte şi: Mesajul transmis de Andreea Bălan, la o zi după ce a fost fotografiată cu noul iubit: „Încerc să fiu pregătită”

George Burcea a mai avut probleme cu legea în trecut, iar acum două luni a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București în dosarul în care era acuzat că a condus mașina sub influența drogurilor. Deși instanța de fond îi interzisese să mai conducă o perioadă, Curtea de Apel i-a dat permis înapoi şi a păstrat doar o amendă de 16.000 lei şi a stablit un termen de supraveghere de doi ani.

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmeaza a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. (…) Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om „beat” nici măcar o secundă? Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl „beat”. Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice „dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. (…) Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara. Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a scris George Burcea pe Facebook.