Răsturnare de situaţie: George Burcea s-a întors la Andreea Bălan. Imaginea care face senzaţie pe internet FOTO

George Burcea a revenit, după patru luni, în casa Andreei Bălan, dar nu se știe dacă este vorba despre o împăcare între cei doi sau doar un gest făcut doar de dragul celor două fetiţe pe care le au împreună.

11 iun. 2020, 16:44
Răsturnare de situaţie: George Burcea s-a întors la Andreea Bălan. Imaginea care face senzaţie pe internet FOTO

George Burcea a surprins pe toată lumea după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu cele dou fetițe pe care le are cu Andreea Bălan. Micuțele au fost surprinse chiar în bucătăria artistei, iar internauții au reacționat imediat.

Andreea Bălan, primele declaraţii despre procesul cu George Burcea: „Am cerut custodie exclusivă. Pensia alimentară este obligatorie”

Imaginea postată de George Burcea vine la scurt timp după ce s-a aflat că el și Andreea Bălan urmează să plece într-o vacanță împreună cu cele două fetițe.

Andreea Bălan a depus actele de DIVORŢ. Detalii-bombă din DOSAR

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu”, au declarat surse din anturajul celor doi.