Andreea Bălan, în stop cardio-respirator la naştere. Medic: Riscuri pot exista. E un incident rar, nu poate fi prevăzut

Reprezentantul SANADOR, spitalul în care a născut Andreea Bălan, a dat primele detalii despre starea de sănătate a cântăreţei. Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul unei operaţii de cezariană, iar purtătorul de cuvânt al spitalului privat spune că starea de sănătate a vedetei s-a ameliorat, însă în continuare există riscuri. 

RomaniaTV.net
05 mart. 2019, 09:33
Andreea Bălan, în stop cardio-respirator la naştere. Medic: Riscuri pot exista. E un incident rar, nu poate fi prevăzut

Andreea Bălan este în continuare la terapie intensivă după stopul cardio-respirator suferit în timpul operației de cezariană. S-au făcut și primele declarații de către reprezentanții spitalului privat în care a născut. Purtătorul de cuvânt al SANADOR spune că starea de sănătate a vedetei s-a ameliorat, dar că există în continuare riscuri.

„Este in stare stabila, echilibrata din punct de vedere al functiilor vitale, supravegheata de echipa medicala. A putut fi vizitata familie si a discutat cu ei, va fi supravegheata de medici in urmatoarele zile. Este la terapie intensiva. Incidentul care s-a petrecut in timpul cezarienei e unul foarte rar, care nu poate fi prevazut prin investigatiile anterioare, undeva in jur de 1 la cateva zeci de mii de cazuri se intampla”, a declarat doctorul de la Sanador.

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite în timpul nașterii. Vedeta a suferit un stop cardio respirator pe masa de operație, iar vestea a fost confirmată chiar de soțul ei, George.

„In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada. 
Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei”, a scris soţul Andreei Bălan pe Facebook.

Andreea Bălan a adus-o pe lume pe fetița sa, Clara Maria, printr-o operație de cezariană care i-ar fi putut fi fatală. Vedeta a ales să nască prin cezariană și a doua oară, spune ea, din pricina vârstei. În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan a povestit de ce s-a temut de o naștere naturală.

„La naştere naturală sunt dureri înainte, iar la cezariană după. Eu am ales să mă doară după, mai ales că am vârsta pe care o am, e mai greu cu dilatarea. (…) Am mai trecut o dată prin asta, ştiu ce înseamnă. Mi-a plăcut cezariana dată trecuta cu Ella, aşa că am ales acelaşi lucru. Există şi naştere naturală după cezariană, dar am zis să nu mă complic”, a povestit atunci Andreea Bălan.