Andreea Bălan, informaţii de ultim moment! Noi veşti proaste pentru artistă: Nu cred că mai pot avea copii

Veşti proaste pentru Andreea Bălan, în urma informaţiilor primite de la medici. Artista a povestit când reîncepe concertele, dar şi faptul că nu va mai putea avea vreodată copii. 

RomaniaTV.net
04 apr. 2019, 15:11
Andreea Bălan, informaţii de ultim moment! Noi veşti proaste pentru artistă: Nu cred că mai pot avea copii

Andreea Bălan a fost la un pas să-și piardă viața în urma stopului cardio respirator, o consecință a emboliei amniotice, în urma căreia a suferit trei intervenții chirurgicale. Cu toate că a suferit mult, acum se află în afara oricărui pericol.

Andreea Bălan a dezvăluit când se va întoarce pe scenă și a făcut mărturisiri despre starea sa de sănătate.

„Ultima intervenţie a fost cea mai grea. Nexistând cateter, ci doar o anestezie pe venă şi o operaţie complicată, când m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodată în viaţă. S-a curăţat şi ultimul hematom. Am stat din nou 24 de ore la terapie Intensivă. Nu pot să fac efort deloc. Stau în casă. Abia am venit la emisiune, aici la voi. Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Pot să cânt, nu mi-am pierdut vocea și mâine dacă aș avea concert aș putea să cânt. Am mai multe restricții decât la o operație de cezarină normală. Nu pot să fac toate acele acrobații alături de Petrișor. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele. Am slăbit este adevărat, dar burtică mai am. Nu s-a retras. Copii, practic nu cred că mai pot avea…”, a spus Andreea Bălan în cadrul emisunii „Xtra Night Show”.