Andreea Bălan, înlocuită la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Cine îi va lua locul la masa juriului

Emisiunea "Te cunosc de undeva" îşi schimbă componenţa juriului. Andreea Bălan se vede nevoită să părăsească echipa show-ului transformărilor fiind implicată într-un nou proiect.

05 iun. 2022, 11:47

Andreea Bălan va fi înlocuită la masa juriului emisiunii te cunosc de undeva de Mihai Petre, fost jurat la Dancing on Ice. Între timp, Andreea împreună cu colega şi prietena Andreea Antonescu vor pleca în America, pentru a participa la reality-showul America Express. Show-ul le va duce pe artiste pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Andreea Bălan pleacă din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”

Rolul lui Mihai Petre la masa juriului emisiunii TCDU va fi același ca al Andreei Bălan, acela de a juriza prestația concurenților din punct de vedere al coregrafiei.

De când s-a întors la Antena 1, dansatorul a fost cooptat în două proiecte mari: jurat în juriile show-ului Dancing on ice și show-ului iUmor. Potrivit Click!, Mihai Petre va participa şi la un al treilea proiect de mare anvergură: Splash, vedete la apă, pentru care producătorii de la Antenă, dar și vedetele se pregătesc de filmări.

Citeste si Andreea Bălan oferă detalii despre cum împarte custodia copiilor cu George Burcea: „Mulţi nu au înţeles despre ce este vorba”

Potrivit aceleiaşi surse, din toamnă, este posibil ca Mihai Petre să filmeze cel de-al doilea sezon al emisiuni Dancing on ice: Vis în doi, unde va fi coleg, din nou, cu soția lui, Elwira Petre.

Cine sunt concurenţii celui de-al 17lea sezon al TCDU

Maria Buză și Paula Chirilă, Alexia Talavutis și Dima Trofin, Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, Emi şi Cuza, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriș și Romică Țociu, Ana și Monica Odagiu sunt echipele actualului sezon „Te cunosc de undeva”.

Show-ul este prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, după ce Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV.

Citeste si Primele imagini cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu la America Express. Cum au fost fotografiate