Andreea Bălan, istoric medical tumultos: a fost operată şi la sân. Ce au descoperit MEDICII

Andreea Bălan a fost operată de trei ori în decurs de doar două săptămâni, după nașterea celui de-al doilea copil, dar a mai avut de-a lungul timpului probleme de sănătate.

06 apr. 2019, 16:35
Andreea Bălan, istoric medical tumultos: a fost operată şi la sân. Ce au descoperit MEDICII

Andreea Bălan și-a descoperit niște noduli la sânul drept, care au făcut-o să fugă la primul doctor, la 23 de ani. După investigații amănunțite s-a dovedit că problema nu era atât de gravă, însă suficient de serioasă încât să necesite o interevție chirurgicală.

Andreea Bălan, momente de cumpănă în spital: „Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie”

Astfel, în 2007, vedeta a ajuns pe masa de operație. Și atunci a ales o clinică privată, iar interveția a decurs bine.

„Nu știu exact ce a avut, dar în orice caz nu e nodul și nici tumoare. Nu știu dacă am înțeles bine, soția mea mi-a zis ceva de adenom”, povestea la vremea respectivă tatăl artistei, Săndel Bălan.

Andreea Bălan, momente teribile după a treia operaţie: „Daţi-mi morfină, că mor de durere”

Fibroadenomul mamar este cea mai frecventă tumoră benignă a glandei mamare la femeile tinere. Acesta se formează din cauza sensibilității la estrogeni și poate crește în dimeniune în timpul sarcinii. După menopauză, acesta dispare, în cele mai multe cazuri.