Andreea Bălan iubeşte din nou? Cum a fost surprinsă cântăreaţa

Andreea Bălan iubeşte din nou? Artista are mare succes pe plan profesional, a reuşit să se menţină în lumina reflectoarelor şi să se numere printre cele mai iubite artiste, însă nu putem spune acelaşi lucru şi despre viaţa personală.

16 nov. 2021, 16:59
Andreea Bălan iubeşte din nou? Cum a fost surprinsă cântăreaţa

Andreea Bălan iubeşte din nou? După o căsnicie eşuată cu George Burcea, din care are două fetiţe superbe, Ella şi Clara, artista a crezut că şi-a găsit jumătatea când l-a întâlnit pe Tiberiu Argint. Însă, nici această relaţia nu a ţinut şi s-a încheiat după mai bine de un an.

Andreea Bălan iubeşte din nou?

Recent, Andreea Bălan a fost surprinsă de colega ei, Alina Puşcaş, butonând telefonul şi avea zâmbetul pe buze. Artista a fost provocată de prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, pe InstaStory, să spună cu cine vorbeşte.

Cântăreaţa a răspuns că e într-o convorbire cu o „inimioară roşie”, îndeajuns pentru ca fanii vedetei să tragă concluzia că Andreea într-o idilă la început de drum. Totuşi, răspunsul Andreei e unul plin de mister, nefiind exclus ca inimioarele roşii să fie adresate fetiţelor sau mamei sale.

Citeşte şi: Viviana Sposub, prima reacţie după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată: „Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor ei. M-a sunat avocata să-mi spună. Orgoliul de femeie este mare”

Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru

Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru în weekend, după ce fetiţele au stat la actor. Totul ar fi plecat de la faptul că Viviana Sposub a stat cu cele două micuţe, Ella şi Clara. Cântăreaţa s-a enervat la culme şi l-a avertizat pe fostul ei soţ că o dă în judecată pe fosta asistentă TV.

Se pare că Andreea Bălan s-a supărat pentru că Viviana Sposub a publicat pa pagina sa fotografii cu Ella și Clara, fiicele ei, şi l-ar fi fi avertizat pe actor că este dispusă să o dea în judecată pe fosta asistentă TV.

Nemulţumit de situaţie, George Burcea a postat la InstaStory o imagine de la o petrecere dată acasă la Andreea Bălan, în luna iunie, fotografie în care apar mai multe persoane, printre care cântăreața și fostul ei partener, Tiberiu Argint. „Păi ce făcuși, bre?„, a scris actorul, mesaj ce pare să-i fie adresat Andreei Bălan.

Mai mult decât atât, George i-a înconjurat cu un cerc pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint, pentru a arăta că Tiberiu a participat atunci la eveniment. În plus, actorul a adăugat și câteva declarații făcute de artistă la scurt timp după despărțire. (Citeşte AICI mai multe detalii)