Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru. La mijloc ar fi Viviana Sposub: „Păi ce făcuși, bre?”

Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru în weekend, după ce fetiţele au stat la actor. Totul ar fi plecat de la faptul că Viviana Sposub a stat cu cele două micuţe, Ella şi Clara. Cântăreaţa s-a enervat la culme şi l-a avertizat pe fostul ei soţ că o dă în judecată pe fosta asistentă TV.

01 nov. 2021, 21:05
Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru. La mijloc ar fi Viviana Sposub: „Păi ce făcuși, bre?”
Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru

Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru. Când au decis să divorţeze, cei doi ar fi făcut o înţelegere, că nu-și vor prezenta partenerii celor două fiice ale lor, până nu va fi ceva serios.

Citeşte şi: George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan: „De două luni mi se permite să le iau pe fete”

Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru

Se pare că Andreea Bălan s-a supărat pentru că Viviana Sposub a publicat pa pagina sa fotografii cu Ella și Clara, fiicele ei, şi l-ar fi fi avertizat pe actor că este dispusă să o dea în judecată pe fosta asistentă TV.

Nemulţumit de situaţie, George Burcea a postat la InstaStory o imagine de la o petrecere dată acasă la Andreea Bălan, în luna iunie, fotografie în care apar mai multe persoane, printre care cântăreața și fostul ei partener, Tiberiu Argint. „Păi ce făcuși, bre?„, a scris actorul, mesaj ce pare să-i fie adresat Andreei Bălan.

Mai mult decât atât, George i-a înconjurat cu un cerc pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint, pentru a arăta că Tiberiu a participat atunci la eveniment. În plus, actorul a adăugat și câteva declarații făcute de artistă la scurt timp după despărțire.

Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni„, sunt declarațiile Andreei Bălan, distribuite de George Burcea pe Instagram, potrivit Ciao.ro.

Din imaginea postată de George Burcea la InstaStory, iar mai apoi redistribuită de Viviana Sposub pe contul ei, se înțelege că ea i-ar fi aranjat părul uneia dintre fetițe. „Am fost la salon VAVI„, a scris George Burcea în dreptul imaginii cu fetița lui, ce avea părul prins în codițe.