Andreea Bălan „l-a dat afară” pe antrenorul lui Victor Cornea. Cine îl reprezintă acum pe tenismen

Andreea Bălan a fost în Australia, alături de iubitul ei, tenismenul Victor Cornea, care a participat la primul turneu de Grand Slam al anului.

24 ian. 2024, 09:52
Andreea Bălan „l-a dat afară” pe antrenorul lui Victor Cornea. Cine îl reprezintă acum pe tenismen
Andreea Bălan „l-a dat afară” pe antrenorul lui Victor Cornea. Cine îl reprezintă acum pe tenismen

Andreea Bălan a mers alături de iubitul său, Victor Cornea, în Australia, pentru a-l susține la primul său succes obținut la un turneu de un astfel de nivel. O prezență, înainte constantă, a lipsit, însă, din staff-ul lui Cornea.

Citește și: Andreea Bălan, replică acidă față de o fană, după ce respectiva a sfătuit-o să nu îl mai distragă pe Victor Cornea de la tenis. ”Cucoană, habar n-aveți”

Andreea Bălan „l-a dat afară” pe antrenorul lui Victor Cornea

Andreea Bălan a putut să urmărească live primul succes obținut de iubitul ei la un turneu de un asemenea nivel, obținut în primul tur al probei de dublu, unde românul a făcut echipă cu Nsriram Balaji, din India. La Antipozi, Victor Cornea nu a fost însoțit de un antrenor, după ce a hotărât să renunțe la colaborarea cu Marius Vecerdea, alături de care a lucrat în ultimii 18 ani. Marius Vecernea este și finul președintelui României, Klaus Iohannis.

Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, sugerând subtil că relația lui Victor cu Andreea a pus capăt colaborării dintre el și jucătorul de tenis.

„De când e Melbourne în Grecia?”, a fost unul dintre primele comentarii, înainte ca artista să realizeze greșeala și să modifice postarea. „Credeam că eu nu știu geografie”, a mai scris cineva.

Din păcate, echipa formată Victor Vlad Cornea/Sriram Balaji a fost eliminată, sâmbătă, în turul doi al probei de dublu masculin de la Australian Open. Balaji şi Cornea au fost învinşi de perechea Marcelo Arevalo/Mate Pavic (El Salvador/Croaţia), cap de serie 10, scor 6-3, 6-3. Meciul a durat 66 de minute.

Citește și: George Burcea a pus piciorul în prag! Actorul, furios pe Andreea Bălan: ”Nu mai pot. De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor? Mi-a spus că speră să nu mă mai întorc, ca fetele să uite de tot de mine”