Andreea Bălan, replică acidă față de o fană, după ce respectiva a sfătuit-o să nu îl mai distragă pe Victor Cornea de la tenis. ”Cucoană, habar n-aveți”

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt în culmea fericirii de câteva luni bune. Diva nu pierde nicio ocazie să îi fie alături tensimenului, astfel că, atunci când are deplasări în alte țări, artista îl însoțește pe Cornea și îl susține. Totuși, internauții sunt sceptici cu privire la performanțele tânărului tenismen.

11 ian. 2024, 13:28

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni bune, fiind acum ca o familie. Cei doi s-au mutat împreună și fiecare se comportă exemplar cu copiii/copilul celuilalt.

El fiind tatăl unui băiat, iar artista mama a două fetițe.

Citește și Iubitul Andreei Bălan are un băiețel. Cum a reacționat artista când a aflat: „Mi-a spus de la prima întâlnire”

Totuși, pe lângă rolurile pe care și le-au luat în fața copiilor, cei doi se respectă reciproc și pare că se înțeleg de minune. Blondina îi este alături tânărului tensimen la fiecare pas.

Și Victor Cornea o susține pe Andreea Bălan în cariera sa muzicală, motiv pentru care și blondina procedează la fel.

În momentul de față, cântăreața se află în Australia pentru a-i fi aproape partenerului ei la antrenamente, dar și la meciurile pe care le joacă.

Fanii deja s-au obișnuit cu noul cuplu din showbiz-ul românesc, iar mulți dintre aceștia îi doresc fericire Andreei Bălan, mai ales că a trecut prin relații tumultoase în viața ei.

Totuși, unii fani consideră că sunt tot timpul unul lângă celălalt, lucru care nu e neapărat benefic. Internauții cred că Andreea Bălan nu face decât să îl distragă de la carieră pe Victor Cornea.

Se pare că internauții o acuză pe artistă că ea ar fi cea care i-ar pune bețe în roate tenismenului.

Una dintre fanele cuplului a ținut să îi transmită cântăreței că dacă-și vrea iubitul campion, ei bine, atunci ar trebui să îi dea timp și spațiu să muncească pentru a deveni unul.

”Cred că ar trebui lăsat liniștit”

Mai exact, o femeie este de părere că Andreea Bălan, de când s-a dus în Australia, nu l-ar lăsat pe Victor Cornea să se concentreze la ce are de făcut.

Lucru total greșit, a ținut imediat să sublinieze Andreea Bălan, care a fost dură în declarațiile de pe Instagram.

Artista nu și-a menajat deloc urmăritoarea din online, ba chiar i-a mărturisit că vorbește în necunoștință de cauză, numind-o ”cucoană”.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan.

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns Andreea Bălan.

Citește și Imaginile care au dat-o de gol pe Andreea Bălan! Fanii au felicitat-o imediat: „Vine bebe 3! Felicitări și iubiți-vă mult”

Victor Cornea se află acum în Australia pentru a participa la Adelaide ATP, în perioada 8-13 ianuarie, iar mai apoi, la finalul lunii, să poată intra în turneul Australian Open.