Andreea Bălan lasă România pentru America. Cum a convins-o iubitul american

Andreea Bălan și Michael Tracey sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar cântăreața de-abia așteaptă să ajungă din nou în brațele iubitului american.

03 mai 2015, 10:17
Andreea Bălan lasă România pentru America. Cum a convins-o iubitul american

Deși presa a speculat că Andreea Bălan i-a dat papucii lui Michael, din cauza problemelor lui financiare, o persoană apropiată a artistei a infirmat această ipoteză. Deși este foarte ocupată cu filmările și concertele, ea își face mereu timp pentru iubitul american, cu care are o relație din iunie 2014.

Citeşte şi Andreea Bălan a recunoscut tot. Destăinuiri incomode despre viaţa sa intimă în timpul unui interviu

Încă din luna decembrie, Andreea Bălan și-a cumpărat patru bilete cu destinația New York. Prima oară l-a vizitat în luna martie, urmând ca peste două săptămâni să plece iarăși peste ocean. Cântăreața va efectua ce-l de-al treilea zbor în iunie, însă nu s-a decis când va folosi și al patrulea bilet. „E o aberație că s-a despărțit de Michael. Andreea nu vrea să treacă mai mult de o lună fără să-l vadă, așa că și-a programat vizite dese la New York în această primăvară. Are patru bilete cumpărate încă din luna decembrie”, a declarat o prietenă a cântăreței.

Andreea Bălan, pusă să-și ridice singură bagajul în avion

Artista a venit din ultima vizită în America foarte dezamăgită de un angajat al companiei aeriene Tarom. Spre deosebire de personalul Delta Airlines și Air France, acesta a refuzat să o ajute să-și ridice bagajul de mână, de zece kilograme, în compartimentul de deasupra capului. Andreea Bălan are probleme la coloana vertebrală, din cazua dansului, așa că medicul i-a recomandat să nu ridice greutăți pentru a nu-și agrava starea.

Citeşte şi Andreea Bălan este adepta RELAŢIILOR la DISTANŢĂ

„La întoarcerea în România am zburat cu trei companii diferite de zbor : Delta Airlines (Denver-Utah), Air France (Utah-Paris) şi Tarom (Paris- Buc). Din cauză că am probleme cu coloana (de la dans şi nu pot/ nu am voie să ridic greutăţi), în primele două avioane (că în multe alte zboruri pe care le-am avut de-a lungul anilor), am fost ajutată de însoţitorii de cabina să-mi urc bagajul de mâna (un troller de 10 kg) în compartimentul de deasupra scaunelor. În zborul Tarom, un bărbat îmbrăcat în uniformă companiei mi-a spus înţepat că cică nu are voie să-mi atingă bagajul şi să mă descurc singură. I-am explicat frumos că am probleme cu coloana, că la celelalte companii aeriene am fost ajutată, că e job-ul lor să ne ajute dacă avem probleme şi mi-a răspuns din nou înţepat că trebuia să nu-mi iau bagaj de mâna dacă nu-l pot ridică deasupra capului (serios?!) Un pasager străin s-a ridicat şi m-a ajutat să-mi ridic bagajul”, a povestit blonda pe Facebook.