Andreea Bălan, mesaj UIMITOR pentru fani

După replicile dure dintre Andreea Bălan şi fostul ei impresar Marius Gavrilă, de această dată cântăreaţa a postat din nou un mesaj pe pagina sa de socializare, însă mesajul le este adresat fanilor.

RomaniaTV.net
11 nov. 2014, 15:10
Andreea Bălan, mesaj UIMITOR pentru fani

Scandalul dintre Andreea Bălan şi fostul ei impresar a izbucnit în urmă cu o săptămână, când acesta o acuza că este o femeie rea, cu care nu se poate nici lucra, nici convieţui.

Ca o replică la aceste acuze, Andreea a postat numeroase mesaje pe pagina sa de Facebook în care se justifică pentru acest nou scandal de imagine în care este implicată. Pentru că fanii sunt cei mai importanţi, cântăreaţa le-a dedicat un mesaj doar pentru ei.

„Dragii mei, încă o dată m-aţi impresionat şi mi-aţi demonstrat că sunteţi alături de mine indiferent de răutăţile şi minciunile spuse prin presă de către anumiţi oameni care vor doar să facă rău gratuit.

Am ales să spun NU lucrurilor care nu mi-au convenit şi de acolo sunt atacată cu tot felul de mizerii.

Publicul ştie cel mai bine cât şi de ce sunt în stare pe scenă, publicul este cel care m-a menţinut 20 de ani în muzica românească, iar oamenii care vin la concertele mele vor să vadă un show bun şi apreciază nu numai muzica, dar şi dansul, plus zecile de costumaţii”, a declarat Andreea Bălan.

ŞOC. Adreea Bălan a vrut să se omoare. „A vrut să se arunce de la balcon, să se taie…”