Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată. „A fost o decizie de viaţă şi de moarte”

Cântăreața a fost invitată la Interviurile VIVA! unde a povestit cum a avut loc stopul cardio-respirator din luna martie 2019. În plus, aceasta a mai mărturisit că medicii au fost nevoiți să ia o decizie grea pentru a îi salva viața.

26 aug. 2019, 09:24
Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată. „A fost o decizie de viaţă şi de moarte”

Andreea Bălan nu mai poate face copiii din motive de sănătate, scrie viva.ro. În luna martie 2019, aceasta a născut-o prin cezariană pe mezina familiei. Au apărut complicații și artista a fost la un pas de moarte. Pentru a îi salva viața în câteva minute, medicii au luat o decizie dificilă.

Citeşte şi Andreea Bălan, despre karma, după ce a fost la un pas de moarte. „Am plătit cariera şi familia cu sănătatea. Cred în legea Universului”

Aceștia i-au salvat viața Andreei Bălan cu prețul sănătății sale. Artista nu va mai putea rămâne însărcinată, niciodată. Dar se bucură că a scăpat de cumpăna de la început de an și că are o familie frumoasă și sănătoasă. Pentru a mai avea copii, Andreea Bălan a mărturisit că s-a gândit deja la o mamă surogat.
Andreea Bălan nu mai poate face copii din cauza medicilor

‘Stopul cardio-respirator nu doare. Eram anesteziată parțial și, atât îmi aduc aminte, că m-am dus la spital, dar eu nu îmi mai aduc aminte când am intrat în sală. Pentru că anestezia generală îți provoacă amnezie 12 sau 24 de ore înainte, cam așa. Dar aveam filmările pe telefon și m-am uitat după aceea.

Când m-am trezit și mi-au povestit… eu nu am avut dureri de inimă, pur și simplu eram legată la aparate și mi-au povestit ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că moartea nu doare și că stopul cardio-respirator nu doare! Nu am simțit, dar mi s-a povestit că am dat ochii peste cap, anestezista a încercat să mă resusciteze manual, George a văzut tot prin geamul acela.

A fost o întreagă traumă pentru apropiați și pentru cei din sală. Nu se aștepta nimeni. A fost o traumă și pentru doctorița mea, care m-a operat. Adică să intri într-o operație normală, pe care o faci de un milion de ori și, dintr-o dată, i se oprește inima pacientei pe masă și nu știi de ce, să faci niște proceduri grele și să iei niște decizii…