Andreea Bălan nu şi-a revenit după ce KEO a înşelat-o. „M-a minţit atât de mult timp…”

Despărţirea de Keo a lăsat răni adânci în inima frumoasei artiste. Andreea Bălan a făcut confesiuni uluitoare despre perioada respectivă, când universul ei a fost dat pur şi simplu peste cap de Keo.

18 nov. 2014, 10:39
Andreea Bălan nu şi-a revenit după ce KEO a înşelat-o. „M-a minţit atât de mult timp…”

 Andreea Bălan este acum fericită alături de americanul Michael, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze, scrie spynews.ro. Drept urmare, acum, când apele s-au liniştit, vedeta a putut să vorbească despre cea mai neagră perioadă din viaţa ei.

Citeşte şi Andreea Bălan, anunţ neaşteptat pe Facebook. Fanii au fost încântaţi

Şi o face în versuri, într-o piesă sensibilă, intitulată sugestiv: „Rece”. Piesa a fost făcută în două săptămâni, perioadă în care a fost filmat şi videoclipul. „În piesă e vorba despre faptul că m-a minţit atât de mult timp încât m-a lăsat rece şi mai e vorba despre cât de mult am suferit când am aflat”, a spus Andreea Bălan.

Citeşte şi Andreea Bălan este în STARE DE ŞOC. Iubitul american a părăsit-o pentru fosta soţie

„Mi-am auzit gândurile cu urechea lipită de podeaua rece din baie/ M-am închis acolo crezând că o să scap de tot ce am aflat, /Dar mi-am auzit gândurile mai tare ca niciodată…/ Tu mă minţi zi de zi şi mă laşi rece”, mai spune Andreea Bălan în noua piesă.