Andreea Bălan, primele declaraţii după accident: „Un şofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”

Andreea Bălan, primele declaraţii după accident. Artista a avut parte de momente de groază joi dimineaţă, când a intrat în ea un şofer din Ucraina, care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. Din fericire, nu au existat victime, doar autoturismele au fost avariate.

22 sept. 2022, 21:01
Andreea Bălan, primele declaraţii după accident: „Un şofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”

Andreea Bălan, primele declaraţii după accident. Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto. Cele două artiste au trecut prin adevărate momente de spaimă, după ce s-au ciocnit în trafic. Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a accidentat miercuri seara, iar jumătatea trupei Andre, joi dimineaţă.

Citeşte şi: Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om “beat””

Andreea Bălan, primele declaraţii după accident

Artista a fost accidentată de un alt autoturism, care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. Niciunul dintre ei nu a păţit nimic, doar avarierea autoturismelor.

Mergeam la repetiții cu dansatorii mei și Petrișor, că mâine trebuie să mă prezint la o emisiune, eram undeva prin Drumul Tabarei, că acolo avem sala și când am vrut să fac la un moment dat stânga un șofer n-a văzut roșu și a trecut pe roșu, un șofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”, a afirmat Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.

Comunicatul poliţiei

La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un barbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest”, au declarat poliţiştii.