Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om “beat””

Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan. Actorul a declarat pe reţelele de socializare că a ezitat să-i răspundă mamei fiicelor sale, la acuzațiile pe care i le-a adus recent, de teamă că o astfel de atitudine nu este benefică pentru fetițele lor.

21 sept. 2022, 23:51
Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om “beat””
Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan

Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan. Artistul argumentează că fosta lui soţie știa foarte bine că nici nu se pune problema ca el să fie beat, dovadă că le-a lăsat pe copile în grija lui și nici măcar nu s-a interesat de ele, cât timp au fost împreună cu tatăl lor.

Citeşte şi: Motivul şocant pentru care Viviana Sposub a fost dată afară de la Kanal D. „George Burcea e vinovat!”

Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan

De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmeaza a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor.

Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă.

Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!

Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă?

Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat”.

Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice “dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).

Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara. Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, este mesajul lui George Burcea scris pe reţelele de socializare.