Andreea Bălan, primele declaraţii după ce s-a întors din America Express. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut la revenirea în ţară

Andreea Bălan a revenit zilele trecute în ţară, după aventura de la America Express. Vedeta a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut când s-a întors acasă.

25 iul. 2022, 19:12
Andreea Bălan, primele declaraţii după ce s-a întors din America Express. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut la revenirea în ţară

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au numărat printre vedetele care au participat anul acesta la America Express. Cum filmările s-au încheiat deja, acestea au revenit acasă.

Andreea Bălan, mesaj după ce s-a întors din America Express

Citeşte şi Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Filmările s-au încheiat, iar concurenţii au revenit acasă: „M-am întors cu un rucsac plin de amintiri”

Primul lucru pe care l-a făcut cântăreaţa la revenirea în ţară a fost să-şi îmbrăţişeze fetiţele. De asemenea, cântăreaţa reluat legătura cu fanii pe reţelele de socializare şi a postat deja primul mesaj.

„Hei dragilor, filmarile la @asiaexpressromania s-au terminat. Sunt acasă cu @ellamaya.official și Clara în brațe și sunt tare fericită! Abia aștept sa vedeți super aventurile din America Latina pe @antena1_oficial”, a scris vedeta pe Instagram.

Artista le-a mai transmis fanilor că va avea un weekend plin de evenimente, mai ales că i-a fost atât de dor de scenă și de publicul ei.

Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Aurului din America Latină. Cu toate că fanii au așteptat cu sufletul la gură și au fost convinși că emisiunea va începe din toamnă, se pare că premiera va fi amânată.

Ca în fiecare sezon, celebritățile sunt nevoite să supraviețuiască doar cu un euro pe zi, căutându-și cazare și mâncare.  Concurenții se vor întrece pe o rută de peste 7000 de kilometri. Vor urma traseul: Mexic, Guatemala și Columbia. Cei 18 participanți se vor lupta să supraviețuiască și să câștige marele premiu de 30.000 de euro pus la bătaie de Antena 1.

Cu toate că fanii „America Express” se așteptau ca show-ul să debuteze în anul 2022, se pare emisiunea va debuta în luna ianuarie a anului viitor, potrivit contului de Instagram, „Viperele vesele”.

Iată care sunt cele nouă vedete care vor lua parte la reality show:

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
Cătălin Bordea și Nelu Cortea
Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
Andreea Antonescu și Andreea Bălan
Jean Gavril și Dinu
Bruja și Pufeh
Larisa Iordache și Diana Bulimar
Bie Adam și Mihaela Adam
Puya și Melinda

Citeşte şi Primele imagini cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu la America Express. Cum au fost fotografiate