Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Filmările s-au încheiat, iar concurenţii au revenit acasă: „M-am întors cu un rucsac plin de amintiri”

Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Filmările celebrului show de la Antena 1 s-au încheiat, iar concurenţii, prezentatoarea şi întreaga echipă au revenit acasă. Printre cei care şi-au anunţat fanii că se află în România este şi fostul co-prezentator de la XNS.

22 iul. 2022, 09:57
Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Filmările s-au încheiat, iar concurenţii au revenit acasă: „M-am întors cu un rucsac plin de amintiri”
Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express

Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Concurentul s-a reîntors pe meleagurile românești şi a postat o fotografie cu el de acum pe rețelele de socializare personale, iar la descriere a scris câte kilograme a slăbit în competiție.

Citeşte şi: Cătălin Bordea, moment emoționant la „Xtra Nnight Show!”, chiar de ziua lui. Bunica sa l-a luat la „roast”: „Dacă avea și puțin păr pe cap..”

Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express

În urmă cu aproximativ două luni, concurenții împreună cu prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, au fost cei care au mers în cea mai frumoasă aventură a vieții lor. Cătălin Bordea a dezvăluit și câte kilograme a slăbit în competiție.

Acesta a postat o imagine cu el pe reţelele de socializare după ce s-a întors de pe Drumul Aurului, din America Express. Potrivit spuselor lui, Cătălin Bordea a slăbit opt kilograme în emisiune.

Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață!! @nelucortea @asiaexpressromania”, a scris Bordea pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bordea (@bordeacatalin)

Cătălin Bordea l-a avut coleg în competiție pe comediantul Nelu Cortea. Co-prezentatorul de la America Express a scris în mesaj că s-a întors acasă din America Express cu amintiri, dar și cu un prieten pe viață, adică cu colegul său din competiție, Nelu Cortea. Cei doi sunt comedianți la emisiunile de stand-up, dar și prieteni foarte buni.\

Bordea o face praf pe Clotilde Armand pentru dezastrul din Sectorul 1

La sectorul 1 e o primăriţă pusă de noi. Cine la primăria aia s-a gândit că e o idee bună să nu plătească acel contract cu gunoiul VARA, când pute tot. Vara puţi tu, ca om. Chiar dacă te speli puţi vara. Lăsăm şi gunoaiele. Miroase a a omelette du fromage, dar am înţeles că ea nu stă acolo.

Ţara asta se duce… gunoaie în sectorul 1 peste tot. Şoşoacă e aproape la putere, ea mă sperie. Eu am crezut că am trăit cu o bunică violentă, dar bunică-mea violentă se teme de asta. Sunt bunici mici violente care zic -când mă fac mare vreau să fiu Şoşoacă!

Ambrozia ne atacă. Cine ştia de ambrozie pân acum patru ani. Cine străuntă? De unde vin alergiile? Eu nuştiam de acest cuvânt, sunt moldovean.

Adolescenţii din ziua de azi nu mai sunt motivaţi. Eu nu aveam opţiunea că mă duc acasă dacă nu iau bacalaureatul îmi zicea baftă în timp ce schimba iala în timp ce spunea că mă pupă. Adolescenţii trebuie motivaţi. Eu dacă o să am un băiat ştiu cum să îl motivez. Asociaţia mamelor indignate nu vrea să bage educaţia sexuală în şcoli.”, a declarat Cătălin Bordea.